Beskrivning

Superfin jacka från Didriksons. Varm och mjuk, håller barnet torrt i alla väder och funkar även som ett mellanplagg. Ultimat just nu denna årstid, lätt att ta med på resor och fyller dubbla funktioner.

Softshelljackan är vindtät och vattenavvisande och andas.

Sparsamt använd och i fint skick. Något smutsgrå på kantbanden på ärmarna (se bild). Inget som stör funktionen i övrigt men jag vill ändå upplysa om det.

Storlek 120, rymlig i storleken och passar med lätthet barnet som bär storlek 128. Ej namnad.

Skickas givetvis nytvättad till köparen. Jag använder parfymfritt tvättmedel och inget sköljmedel. Jag torktumlar inga kläder.

OBS! Jag har storrensning hemma och lägger ut nya auktioner kontinuerligt! Titta gärna på mina andra auktioner och buda gärna! Jag samfraktar alltid och 1kg frakt kostar endast 63kr med Schenker!

Jackan kommer från ett ordningssamt hem, fritt från rökning och husdjur. Betalning sker inom tre dagar efter avslutad auktion, gärna via swish. Så fort jag har fått inbetalningen skickar jag paketet. Jag står för emballagekostnaden och köparen står för frakten. Jag ansvarar inte för fraktföretagets slarv. Jag lämnar alltid omdöme och hoppas att du gör detsamma!

Lycka till med budgivningen!

Ps. Titta gärna på mina andra auktioner, jag samfraktar gärna!

Objektsnr 630437301

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 22:01

Didriksons Softshell jacka / Vårjacka 120, fint skick! Vindtät, vattenavvisande

Utropspris

|0 Bud

225 kr

Auktionen avslutades utan bud

My.Own.Shop

Öjersjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 262 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket