Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - Lord of the Rings - Filmtrilogin (6-disc)

Samlingsbox med alla tre "Sagan om Ringen"-filmerna i Blu-ray-format!

Begagnad Blurayfilm i bra skick.

SAGAN OM RINGEN:

Filmen berättar historien om den unge hoben Frodo, som ärver en tillsynes oskyldig, men magisk ring av sin kusin Bilbo. Frodo får snart veta att dess ursprunglige skapare, den onde trollkarlen Sauron, desperat letar efter ringen. Den lilla tingesten gömmer mäktiga onda krafter som kan göra det möjligt för Sauron att förslava innevånarna i landet Midgård. Det finns bara en utväg - att förstöra ringen i Domedagsklyftan. Ett litet utvalt sällskap om nio med hoben Frodo i spetsen ger sig iväg på det ödesdigra uppdraget. Det blir en vandring fylld av äventyr och fasor…

SAGAN OM DE TVÅ TORNEN:

Brödraskapet har splittrats, men målet att tillintetgöra Härskarringen är ännu ej fullbordat. Frodo och Sam lägger sina liv i Gollums händer för att finna vägen till Mordor. Medan Sarumans armé närmar sig, måste de överlevande i brödraskapet, tillsammans med människor och varelser från Midgård, förbereda sig för strid. Kriget om ringen har börjat...

SAGAN OM KONUNGENS ÅTERKOMST:

Brödraskapets resa närmar sig slutet. Saurons styrkor har anfallit Gondors huvudstad Minas Tirith i det sista slaget mot mänskligheten. Med enbart en rikshovmästare som ledare har det en gång så stolta kungariket aldrig varit i större behov av sin konung. Men kommer Aragorn att finna den inre styrka som han behöver för att acceptera den roll ödet bestämt att han ska spela, kommer han att kunna axla rollen han fötts till?

Skådespelare: Elijah Wood, Sean Astin, Ian Holm, Christopher Lee, Ian McKellen, Sean Bean, Orlando Bloom, Cate Blanchett, Hugo Weaving, John Rhys-Davies, Viggo Mortensen, Dominic Monaghan, Liv Tyler, Billy Boyd, Bernard Hill, Miranda Otto

OBS! Detta är en Blu-ray-skiva. Den fungerar bara att spela i en Blu-ray-spelare, ej i en vanlig DVD-spelare.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektsnr 562559614

Visningar 783

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lord of the Rings - Filmtrilogin (6-disc) (Beg)

Pris

249 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 240 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?