Beskrivning

Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

Har du funderat på varför det är så svårt att få människor att lyssna?
Om ja: i den här boken får du svaret på din fråga.
Om nej: i den här boken ges utrymme för reflektion över denna livets stora fråga och du får dessutom svaret på frågan.

Inom "mänsklig kommunikation" finns en rad mer eller mindre beprövade metoder som kan användas för att överbrygga olikheter och främja förståelsen mellan människor i det sociala samspelet. I den här boken får du en gedigen redogörelse - med humoristisk tvist - över en av de mest kända metoderna och du får tips och knep som kan visa sig användbara i din strävan att utveckla din förmåga att vara lyhörd i interpersonell kommunikation och kanske förebygga konflikter.

Succéboken som snabbt blev en snackis i fikarum och bokcirklar och många ställen däremellan. Boken blev en internationell framgångssaga och gjorde Thomas Erikson till Sveriges mest översatta författare.
Förlagsfakta:
Författare: Thomas Erikson
ISBN: 9789189585973
Språk: Svenska
Vikt: 187 gram
Serie: Omgiven av
Utgiven: 2023-01-02
Förlag: Bookmark Förlag
Antal sidor: 299

Säljes i befintligt fint skick:
Ej namnad, hela och rena sidor som sitter fast.
Detta exemplar är oläst men det kan finnas något märke från att ha stått i bokhyllan en längre tid. Bild 4-6 visar bokens hörn.
Om du är intresserad av fler böcker i olika genre, både för vuxna och barn- och ungdom är du hjärtligt välkommen att se mina övriga annonser.

Frakt och betalning:

* Betala gärna inom 7 dagar efter genomfört köp/vunnen auktion.
* Samfrakt inom 7 dagar. Om vill invänta en auktion som går ut längre fram än 7 dagar så kan jag vänta med att skicka så du får samfrakt på hela köpet.
* Jag skickar så snabbt som möjligt, vanligtvis inom 3 vardagar efter mottagen betalning med reservation för eventuella oförutsedda händelser som kan påverka. Vid händelse att något inträffar meddelar jag givetvis dig som köpare och tackar på förhand för förståelse. Om det är brådskande kontakta mig gärna så kan jag beroende på fraktalternativ.
* Jag vill erbjuda dig som köpare lägsta möjliga fraktkostnad vilket ofta är frankering med PostNords frimärken, beroende på vad som blir billigast för dig använder jag ibland rabattfrimärken, valörlösa frimärken eller frimärken med valör. Vid händelse att fraktkostnaden understiger det fraktalternativ du har betalat för så återbetalar jag givetvis mellanskillnaden till dig.
* Frankering med PostNords frimärken innebär att paketen skickas ej spårbart direkt till din brevlåda. Ingen skrymmandeavgift för paket med maxmått: H + B + L = 90cm. Jag kan således inte svara på var paketet befinner sig eller varför leveranstiden eventuellt blir längre än vad PostNord har utlovat men jag har positiv erfarenhet av PostNords leveranser.
* Om du önskar annat fraktalternativ än annonsförslagen, vänligen kontakta mig efter köp/avslutad auktion så ordnar jag naturligtvis det.
* När jag överlämnar paketet till fraktbolaget övergår ansvaret till dig som köpare. Jag har enbart positiv erfarenhet av PostNord: pålitliga med oftast snabb och smidig leverans.
* Jag frånsäger mig ansvar över fraktbolagens leveranstider.

Paketering och emballage:

* Jag packar givetvis på bästa möjliga vis för att skydda din vara och försöker att packa så effektvist som möjligt för att hålla fraktkostnaderna låga.
* Jag följer PostNords rekommendationer kring paketering.Du betalar ingen avgift för emballage.
* Du betalar ingenting för emballage.

TACK för att du har kollat på den här annonsen, välkommen tillbaka!

Objektsnr 629412300

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 20:09

Omgiven av idioter, Thomas Erikson, bok, pocket, succé, storsäljare, psykologi

Utropspris

|0 Bud

44 kr

Auktionen avslutades utan bud

GlitterKickan

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

286 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?