Beskrivning

BOK - BAM - Handbok - Bättre arbetsmiljö (2014) 1 st Ex. *NY*
Prevent, Stockholm
Antal sidor: ca 274 st
ISBN: 978-91-7365-171-4

Detta är en omfattande uppslagsbok med grundläggande kunskaper om det mesta inom arbetsmiljöområdet. Boken är användbar för att hantera många olika typer av arbetsmiljöfrågor som kan förekomma på en arbetsplats, både fysiska, organisatoriska och sociala (psykosociala). Om man behöver ytterligare kunskap inom ett specifikt område finns hänvisningar till fördjupningslitteratur och webbsidor.

Exempel på ämnen som tas upp i boken är samverkan, ansvar och roller, lagstiftning, EU-regler, systematiskt arbetsmiljöarbete, organisatorisk och social arbetsmiljö, friskvård, arbetsrelaterad stress, alkohol och andra droger, hot och våld, kränkande särbehandling och diskriminering, konflikter, friskfaktorer, arbetslokaler, belysning, ventilation, vibrationer, buller, belastningsergonomi, kemiska och biologiska hälsorisker, elektrisk och magnetisk strålning, smittrisker och andra biologiska arbetsmiljörisker, personlig skyddsutrustning, arbetsskador och arbetsanpassning.

Kan förekomma någon form av anteckning - understrykning på två (2) sidor.
Rök- och djurfritt hem

Vinnande budgivare erhåller betalnings- och fraktvillkor via Tradera meddelandet. Smidig fraktlösning med PostNord / Schenker. I fraktkostnaden vilket köparen står för ingår porto, emballagekostnad, provisions- och hanteringsavgift. Vi tar dock inget ansvar för ev. bortkomna försändelser.

Välkommen att ta del av våra övriga auktioner;
http://www.tradera.com/auktioner/Seller-2012

Samfraktar gärna. Vi accepterar avhämtning.

-Lycka till med Din budgivning !

Objektsnr 631405566

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 14:24

BOK - BAM - Handbok - Bättre arbetsmiljö (2014) 1 st Ex. *NY*

Utropspris

|0 Bud

129 kr

Slutar om

Seller-2012

Xx, Sverige

5.0

Seller-2012

Verifierad

Toppsäljare

962 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?