Beskrivning

Du bjuder på en ny, exakt reproduktion i mycket fin kvalité.


Carl Larsson
(1853-1919) är älskat av svenska folket genom många generationer, och med rätta. Ett stort utbud av reproduktioner har existerat från Larssons tid fram till i dag. Här är en av de kanske mindre kända, men med säkerhet också en av de vackraste och mest harmoniska.

”Ung flicka liggande på en bänk” målades 1913 och detta är ett synnerligt skönt och fantastiskt fint oljetryck på tung linne canvas med lackfernissa i storlek 0,40 x 0,60 meter.


Viktig information om trycket:

Denna konstreproduktion är tryckt på "canvas" duk. Dagens teknologi och canvas material garanterar den högsta tryckkvalité med fantastisk detaljrikedom och bästa färgsättning. Det läggs DUBBELT FÄRGLAGER för maximal lyster. Tryckeriet använder absolut senaste tryckmaskinerna och miljövänliga och mycket tåliga färger. Man använder en canvas duk (typ Digitex) som är syntetisk och strukturerad för bästa möjliga resultat och den är även mycket miljövänlig. Duken är mycket lätthanterlig och bilden har dessutom en vit marginal för maximal display vid inramning.

ALLA BILDER SKICKAS RULLADE I TÅLIGT PAPP RÖR, KLARA FÖR UPPSPÄNNING OCH EVENTUELL INRAMNING.

ALLTID SAMFRAKT!!

Objektsnr 627554180

Visningar 201

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 13:44

VILANDE FLICKA TAX HUND OCH KATT av CARL LARSSON Svensk Jugend DUK

Slutpris

|

290 kr

Auktionen är avslutad

Sanza123 vann auktionen

landstormen

Helsingborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 394 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?