Beskrivning

Du bjuder på en ny, exakt reproduktion i mycket fin kvalité.

Den franske Art Nouveau mästaren Louis-Theophile Hingre (1832-1911) skapade denna sensuella och vackra reklamaffisch för det anrika franska chokladmärket Chocolat Carpentier.

Konsttryckt på duk i formatet 0,63 x 0,40 meter.

Varför poster tryckt på duk?

Runt förra sekelskiftet (och även senare) var det vanligt att klistra pappersposters på duk. Detta för att skydda postern genom att göra den mera lätthanterlig och förhindra revor och brytveck, t.ex. under upphängning eller montering.

Idag kvarstår samma problem vad gäller stora och ”klumpiga” pappersposter. För att även nu skydda dessa postermotiv trycker man bilden direkt på duken, vilket gör det mycket enklare att hantera riktigt stora planscher.

Viktig information om trycket:

Denna konstreproduktion är tryckt på "canvas" duk. Dagens teknologi och canvas material garanterar den högsta tryckkvalité med fantastisk detaljrikedom och bästa färgsättning. Det läggs DUBBELT FÄRGLAGER för maximal lyster. Tryckeriet använder absolut senaste tryckmaskinerna och miljövänliga och mycket tåliga färger. Man använder en canvas duk (typ Digitex) som är syntetisk och strukturerad för bästa möjliga resultat och den är även mycket miljövänlig. Duken är mycket lätthanterlig och bilden har dessutom en vit marginal för maximal display vid inramning.

ALLA BILDER SKICKAS RULLADE I TÅLIGT PAPP RÖR, KLARA FÖR UPPSPÄNNING OCH EVENTUELL INRAMNING.

ALLTID SAMFRAKT!!

Objektsnr 629858710

Visningar 232

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 19:14

SENSUELL UNG CHOKLAD FLICKA av HINGRE Extrem Art Nouveau Jugend DUK

Slutpris

|

425 kr

Auktionen är avslutad

Såå Kille Vettu vann auktionen

landstormen

Helsingborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 394 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?