Beskrivning

Vacker terracotta handgjord kruka.
Mått: ca 20 cm hög, 15 cm i diameter och 23 cm som bredast. Växten ingår inte.

Vänligen studera varan noga på de bilder som finns. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Jag säljer med gott samvete och försöker alltid att beskriva varan så noggrant och ärligt som möjligt, men reserverar mig för eventuella missar då jag är mänsklig.

Allt jag säljer är äkta och säljs i befintligt skick. Samtliga av mina varor kommer från ett djur- och rökfritt hem. Vid frågor kontakta mig innan ni lägger bud. Godtar inga återköp!

Vänligen betala så snabbt som möjligt efter avslutad annons, senast inom 3 dagar.
Om du önskar vänta till lön, kontakta mig innan bud läggs. Alla betalningsuppgifter finns med i Traderas automatiska vinnarmail.

Varan skickas till den adress du angivit på Tradera om inget annat meddelas direkt och skickar varan snarast möjligt efter att betalningen är mottagen.

Frakt tillkommer enligt annonsbeskrivningen och inkluderar porto och emballage. Fraktalternativen står angivet i annonsen, skickar med antingen PostNord, DHL eller Schenker.
Jag ansvarar inte för fraktbolagets hantering, detta gäller både försvunna och skadade paket.

Jag packar alltid mycket väl och samfraktar gärna för att hålla nere portokostnaden om du vinner flera av mina auktioner inom 7 dagar.

Vänligen bjud inte om du inte tänker slutföra affären. Skulle varan inte stämma överens med beskrivningen eller du är missnöjd med affären på något sätt ber jag dig kontakta mig INNAN eventuellt negativt omdöme ges så jag har möjlighet att eventuellt lösa detta. Detta tycker jag är rättvist mot båda parter.
Lämna gärna omdöme när du mottagit varan så lämnar jag självklart också.

Kika gärna på mina andra auktioner :-)

Objektsnr 630589631

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 19:04

Vacker terracotta handgjord kruka med handtag

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Slutar om

JSaxin

Trelleborg, Sverige

5.0

JSaxin

Verifierad

Toppsäljare

1 119 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?