Beskrivning

Presenttips!

Färg Forest green

Storlek 6,3 cm - dia. 26 cm

Denna runda kakform är perfekt för att baka luftiga tårtbottnar och läckra moussekakor. Formen är tillverkad i silikon som gör att tårtbotten inte fastnar och går sönder när den ska tas bort från formen. Formen kan frysas, diskas i diskmaskin och tål temperaturer på upp till 220 grader C. Rymmer 2,2 liter.

Bakserien har fått sitt namn efter den vackra, fårade pekannöten, som är mycket näringsrik och har en mild och söt smak. Produkterna i serien är tillverkade av färgad silikon, och de stora formarna har en stabiliserande metallkant som gör dem enklare att hantera.
Den kände, svenske kocken Tareq Taylor har utvecklat en rad moderna köksserier för att ge hela familjen bättre måltidsupplevelser. Tareq Taylor har en passionerad kärlek till matlagning, ekologi och kultur och brinner för att laga mat från grunden med 100 % naturliga råvaror.

Vänligen se bilder för skick och bedömning. Objektet hämtas eller skickas på ditt ansvar väl emballerat med Schenker (i undantagsfall med Postnord och frimärke, se fraktvillkor i annons) om vi inte kommer överens om annat. Lycka till med budgivningen!

Objektsnr 627298648

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 19:14

BY TAREQ TAYLOR Pecan Kakform ~ NY ~ oanvänd

Utropspris

|0 Bud

109 kr

Auktionen avslutades utan bud

Kungsleden

Önnestad, Sverige

5.0

Kungsleden

Verifierad

Toppsäljare

960 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?