Beskrivning

Säljer en helt ny mugg med små får som hoppar runt bland molnen. Muggen är modell mindre och troligen tänkt till yngre barn men man kan säkert ha den som espressomugg med alternativt bara som prydnad. Inköpt för ca 6 år sedan i en butik i köpcentrumet som ligger i Färjestaden på Öland. Var tänkt som present men det blev aldrig av och därför letar den ett nytt hem nu.

Muggen är i oklanderligt skick eftersom den är helt ny och oanvänd. Se gärna själv bilderna för att avgöra dess skick.

Märket börjar på M men kan inte utläsa det eftersom det sitter en klisteretikett över som jag inte vill skrapa bort. Muggen är tillverkad i porslin och är ca 8,5 cm hög och 6,5 cm i diameter. Den rymmer 1,5 dl vätska och då är där en bit kvar upp till kanten. Muggen väger 184 gram.

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektsnr 630310913

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 11:00

Bedårande mugg/kopp med får, modell mindre, ljusblå, dricka, Ny!

Utropspris

|0 Bud

69 kr

Auktionen avslutades utan bud

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

671 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?