Beskrivning

Säljer en helt ny mugg med motiv av Stormtroopers från Star Wars. Det är en officiellt licensierad produkt från Disney och ©&™Lucasfilm Ltd. Muggen har några år på nacken eftersom den var tänkt som present men det blev aldrig av. Perfekt både som present alternativt att pryda köksskåpet med.

Muggen torde vara i oklanderligt skick eftersom den är helt ny. Kartongen har fått sig någon liten mindre reva vid en kant. Endast uppackad för fotografering. Även lite damm kan förekomma längst in i kartongen, men det bjuder jag på. Se gärna själv bilderna för att avgöra dess skick.

Muggen är tillverkad i porslin/keramik och är ca 9,5 cm hög och 7,5 cm i diameter. Den tål microvågsugn och diskmaskin upp till 40 grader. Även om handdisk förespråkas för att bättre bevara färgerna på motivet.

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektsnr 630311014

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 11:01

Mugg: Star Wars - Stormtroopers, officiell merch, Disney, Ny!

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Auktionen avslutades utan bud

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

671 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?