Beskrivning

  • EGENSKAPER: detta platta hundkoppel är tillverkat av högkvalitativ nylon och har två reflexränder som går längs båda kanterna. Det är tillverkat för små, mellanstora och stora hundar. Nylonet är resistent mot mögel, åldrande och slitage. Vårt långt hundkoppel dras automatiskt ihop tack vare en högkvalitativ spiralfjäder av rostfritt stål som gör att du kan njuta av detta expanderkoppel i flera år framöver.
  • KVALITET: dessa fina hundkoppel är utrustade med starka hakar tillverkade av en robust legering som klarar av stor kraft och tål oavsett hur hårt din hund drar i kopplet. De kan också roteras 360 grader tack vare deras svängled och är därför oerhört enkla att fästa på alla vanliga hundhalsband och selar.
  • PRAKTISKA: det ergonomiskt och halkfritt utformade handtaget passar perfekt i handen och är både mjukt och bekvämt att hålla i. Med broms- och låssystemet kan du på ett enkelt sätt stoppa, låsa och sedan släppa upp kopplet igen, med en enkel knapptryckning. Olika versioner av detta snygga hundkoppel finns tillgängliga. Längd på 3, 4 eller 5 meter. För maxvikt av hundar på 8, 10, 20 och 50 kg. Färger: svart, röd, blå, rosa och svart/neon.

Objektsnr 626554877

Visningar 132

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 08:54

Helt ny Flexikoppel till Hundar ,för hundar som väger up till 50 kg

Såld för

98 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?