Beskrivning

Mått:

S 54(x) x 45(y) x 16(h) cm


Tillverkad av mycket slitstarkt, vävt tyg med ett klassiskt rutmönster och syntetiskt läder som är motståndskraftig mot skador. Det här är material av högsta kvalitet som används vid tillverkning av möbler.

Kudden är fylld med en stor mängd av en speciell, antiallergisk blandning av syntetiskt dun och skum, vilket garanterar hög komfort och utmärkt isolering från marken. Kudden kan tvättas i tvättmaskin eller för hand, vilket gör rengöring och uppfriskning av sängkläder mycket enkelt. Kudden i amiplay 2in1-systemet är dubbelsidig. Ena sidan är gjord av ett behagligt vävt tyg och andra sidan av syntetiskt läder som är lätt att hålla rent.

Det är också en perfekt lösning när vi kommer tillbaka med hunden, t.ex. efter en promenad i regnet eller för valpar som ibland blir okontrollerbart smutsiga. De tjocka, mjuka sidorna på sängen är ett perfekt ställe för husdjur som letar efter en säker plats. När du väljer rätt sängstorlek bör du mäta hundens sovområde. Bädden bör tillåta hunden att vända sig och ligga i ett bekvämt läge.

Objektsnr 629299942

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 16:35

hundbädd ellipse bedding 2-i-1 Kent vit S

Pris

389 kr

Slutar om

Ammania

Upplands Väsby, Sverige

5.0

Företag

60 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?