Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 9-15 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Produktfunktioner:

-2-i-1 solljus och virtuell säkerhetskamera: Håll din hemegendom säker och borta från inkräktare. Med 77 ljusstarka lysdioder, rörelseaktiverad och elegant design med låg profil. Realistiska virtuella säkerhetskameror kan hjälpa dig att upptäcka och stöta bort tjuvar.

- 3 tillgängliga belysningslägen: a--- stäng av belysningen på natten, bara det röda ljuset blinkar, slå på läget för starkt ljus när rörelse upptäcks; b---läge för lågt ljus på natten, slå på läget för starkt ljus när rörelse upptäcks, c- --Alltid på läge, den röda lampan blinkar alltid i alla lägen.

-Batteriet fungerar under lång tid: Säkerhetslampan är utrustad med ett 2400mAh batteri, som absorberar solenergi under solen och kan ge upp till 6-12 timmars användning, vilket är miljövänligt och bekvämt.

-Inbyggd PIR-rörelsesensor: Ljuset utlöses automatiskt när rörelse detekteras på natten inom 10ft - 30ft avstånd, 120 graders intervall. Perfekt för trädgård uteplats gräsmatta uteplats garage veranda uppfart landskapsarkitektur säkerhet. Gör ditt liv bekvämare.

-Justerbar och lätt att installera: Solljus är mycket enkla att installera. Den optimala belysningsvinkeln och solpanelsvinkeln kan enkelt justeras genom att rotera, och den vattentäta IP65 är perfekt för utomhusbruk.

Produktspecifikationer:

Batteri: 18650 2400mAh litiumbatteri

Antal glödlampor: 77 led/2835 SMD vitt ljus + 1 led rött ljus

Solpanel: 5,5V 1,5W

Batteritid: 6-12 timmar

Material: ABS

Vattentät: IP65

Lampkroppens storlek: 20 cm*8 cm

Monteringsfästes längd: 11 cm

Paketet innehåller:

1 x säkerhetskameraformad soldriven LED-lampa

1 x solpanel

1 x monteringsfäste

1 x fjärrkontroll

1 x 5m kabel

1 x set monteringsskruvar

1 x manual

Obs: Förutom de föremål som anges i listan ovan, ingår inte andra föremål på bilderna i paketet.

Objektsnr 611824164

Visningar 122

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

5.5V 1.5W 2400mAh säkerhetskameraformad rörelsekänslig soldriven LED-lampa

Pris

595 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

163 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?