Beskrivning

Kompakt och bärbar ljusterapilampa med gryningssimulator

Ljusterapi kan förbättra humöret och ge dig mer energi. Om du använder Zest dagligen kan du uppleva en markant förbättring på symptom av vinterdepression, trötthet, överätning och avsaknad av energi.

Zest kan även användas som en gryningssimulator så att du får en naturlig start på dagen. Du kan välja att Zest ska väcka dig med en 15 eller 30 minuter lång soluppgång. Zest kommer då starta med en låg ljusstyrka som gravis lyser kraftigare, precis som vanlig soluppgång. Du kan även välja bland olika ljud på larmet.

Zest fungerar också som en ljusterapilampa. Den är utrustad med timerfunktion och ljusnivåinställning som sträcker sig från 20-100%. Vid 100% ljusnivå kan du korta ner tiden av din behandling. Lampan avger 2000 lux vid ett avstånd på 50 cm och den smarta LED-ljuskällan avger extra mycket av det aktiva blåa ljus som styr våran inre klocka.

Den rekommenderade behandlingstiden är 30 minuter, men ofta kan 20 minuter vara nog. Den kompakta storleken gör lampan perfekt att ha med sig på resan och kan vara extra behjälplig om om du upplever jet lag efter en lång flygresa. Enheten väger endast 390 g och har en storlek på 13x15x5 cm.

Att vakna upp till en soluppgång ger signaler till din kropp att dämpa produktionen av sömnhormonet melatonin och öka produktionen av aktivitetshormonet kortisol. En gryningssimulator hjälper dig att behålla din dygnsrytm, höja humöret och öka både energi- och produktivitetsnivå hela dagen.

https://www.lumie.com/products/zest-sad
150pounds~1850sek

Objektsnr 630710980

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 09:13

Lumie Zest ljusterapilampa med gryningssimulator

Utropspris

|0 Bud

1 200 kr

Slutar om

AngelaSthlm

Stockholm, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

378 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?