Beskrivning

Stor, lyxig gräddvit lampskärm, troligen för taklampa. Har själv köpt den second hand och vet tyvärr inte vilket fabrikat den är men definitivt av fin kvalitet. Plasten sitter kvar och skärmen har nog aldrig varit monterad. Se tygets struktur och lyster på sista bilden (där plasten har en liten glipa).

På första bilden är skärmen hängd över en golvlampa för att visa hur den ser ut med belysning i, antar dock att den är gjord för att användas som taklampa. Felfri och fräsch utom att det finns 3 små, mörkare partier på kanten nedtill (av metallstommen?) se näst sista bilden. Kanske går dessa att få bort eller retuschera, i vilket fall syns de bara om man tittar väldigt noga, jag har inte sett dem förrän det blev dags att fota.

Diameter nedtill ca 46 cm och upptill ca 18 cm, höjd ca 28 cm.

Vi har flyttat till mindre och kommer att lägga ut fina saker till hemmet, kläder, skor och böcker efter hand. Missa inte mina andra auktioner! Samfraktar gärna ifall du hittar något mer intressant och om paketet inte blir alltför stort och svårhanterligt. Pälsdjur finns i hemmet men de har inte haft direktkontakt med varor eller emballage om inget annat anges.

Objektsnr 630566235

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 15:14

Stor lyxig gräddvit lampskärm för taklampa

Slutpris

|

119 kr

Auktionen är avslutad

interiör1900 vann auktionen

MinnenoMöbler

Alsen, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

574 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?