Beskrivning

Creative BT-W5 USB Bluetooth Sändare.

Helt oanvänd, dock utan förpackning.

Typ av gränssnitt USB-C

Fungerar med:
PS4
PS5
Nintendo Switch
PC
MAC

Njut av sömlös trådlös ljudströmning som ingen annan med Creative BT-W5. Creative BT-W5 är utrustad med Bluetooth® 5.3, aptX™ Adaptive-kodek som gör det möjligt för användare att växla prioritet för ljudkvalitet och en praktisk funktion för att byta enhet, och gör din Bluetooth-upplevelse trevlig för underhållning, arbete och mycket mer!

Smart och anpassningsbar

Njut av oavbruten ljuduppspelning med förbättrad synkronisering av ljud och video med aptX Adaptive-kodek. När den är ansluten kan du med hjälp av kodeken prioritera mellan ett urval av dynamisk anpassning av bithastighet (hög kvalitet) eller dynamisk latens (låg latens) beroende på dina behov. aptX Adaptive (hög kvalitet) är valt som standard. Valet är tillgängligt i Creative-appen.

Stabil och pålitlig

Creative BT-W5 erbjuder högupplöst 24-bitars ljud med upp till 96 kHz vid streamning med aptX Adaptive. Tillsammans med Bluetooth® 5.3 får du en stabil, högkvalitativ och pålitlig anslutning för din musik, dina filmer och dina spel. Den väljer också automatiskt den bästa tillgängliga ljudkodeken som stöds av din enhet, så du är garanterad bästa möjliga Bluetooth-ljud varje gång.

Gör ditt liv lite, lite lättare

Nu slipper du allt krångel med att koppla från, söka och parkoppla varje gång du växlar mellan Bluetooth-anslutna hörlurar och högtalare. Creative BT-W5 har en intuitiv växlingsfunktion som gör att du enkelt och smidigt kan byta till utgångsenheten du är ansluten till med bara en enda knapptryckning.

Den är riktigt liten och inga batterier behövs

Creative BT-W5 är extremt lätt med en vikt på bara 3 g och har en liten konstruktion, ungefär lika stor som ett mynt, vilket gör den riktigt bärbar. Den drivs också via USB-C och drar minimalt med ström från din enhet så att du kan fortsätta lyssna på högupplöst 24-bitars ljud på dina Bluetooth-mottagare eller enheter. Så länge Creative BT-W5 är inkopplad kan du vara säker på att få en stabil, högkvalitativ och pålitlig anslutning.

Bluetooth-profiler

A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)

AVRCP (Audio Video Remote Control Profile)

HFP (Hands-free Profile)

Ljudkodek

SBC

aptX Adaptive

aptX HD

aptX

Objektsnr 629759909

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 18:00

Creative BT-W5 USB Bluetooth Sändare USB-C

Slutpris

|

369 kr

Auktionen är avslutad

koppen vann auktionen

Rillomannen

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Rillomannen

Verifierad

Toppsäljare

421 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?