Beskrivning

INPLASTAD DUAL DISK med både Dvd och Blu-ray. Master of cinema series # 33

Drama från 1964 av Pier Paolo Pasolini med Enrique Irazoqui och Margherita Caruso.

Internationellt hyllad av kritiker som hans mästerverk, Pier Paolo Pasolinis The Gospel According To Matthew är en visuellt häpnadsväckande, känslomässigt rörande tolkning av Kristi liv, baserad på aposteln Mathews skrifter. Pasolinis vision är både djupt religiös och beslutsam politisk, där Messias framställs som en utstött bonde, driven av ilska över sociala orättvisor. En av de mest kontroversiella figurerna i det italienska kulturlandskapet, Pier Paolo Pasolini, vem minns inte Salo, var inte bara en banbrytande filmskapare, utan också en essäist, poet, romanförfattare och engagerad kommunist. Men det är hans filmer som är hans mest bestående arv. Även om Pier Paolo Pasolini var en erkänd ateist så blev filmen skapad på en inbjudan av ingen mindre än påven. Så filmen är både passionerad och poetisk och har ett fantastiskt svartvitt foto. Omtalad av Vatikanen som en av dess få utvalda rekommenderade filmer, hyllad av ärkebiskopen av Canterbury som en stor film och vördad av både kritiker och publik, är Pasolinis Oscar-, Guldlejon- och BAFTA-nominerade film fortfarande en magnifik , respektingivande upplevelse.

Text: Engelska
Språk: Engelska
Format: Blu-ray Regioner B (B är Sverige/Europa)
Utgiven i / Omslag: England
Extra material: se bild

INPLASTAD. Omslag och blu-ray i bra skick. Original inga hemmabrända blu-ray. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 627905837

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 19:33

The gospel according to dvd/blu-ray av Pier Paolo Pasolini

Utropspris

|0 Bud

349 kr

Auktionen avslutades utan bud

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 503 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?