Beskrivning

Kevin Costner och regissören Kevin Reynolds gjorde här sin tredje film ihop. Tyvärr råkade filmen ut för ekonomiska problem med scenbyggen som rasade och mer därtill som tog fokus från vad filmen faktiskt hade att erbjuda. Filmen var väl ingen kritikerfavorit när den kom,men den har fått upprättelse genom åren och brukar ibland benämnas som en "Mad Max på vatten"...

"Waterworld" (1995)

Jorden är täckt av vatten och de få människor som lyckats överleva bor på förfallna båtar och atoller – provisoriska flytande städer som byggts av hopsamlat bråte och drivved. De för en ständig kamp mot pirater. En del människor har förlorat hoppet medan andra tror på legenden om att det finns ett ”Dryland”. Enligt ryktet bär en liten flicka vid namn Enola (Tina Majorino) på hemligheten om var ”Dryland” finns. I sökandet efter ledtrådar går piratgänget Smokers och dess skoningslöse ledare Deacon (Dennis Hopper) till attack mot atollen där det sägs att Enola och hennes styvmoder (Jeanne Tripplehorn) bor...

Med häpnadsväckande specialeffekter och respektingivande actionscener sätter WATERWORLD ett ”landmärke” för fantasi, spänning och underhållning.

Svensk/nordisk 4 K Ultra HD & Blu-ray utgåva med engelsk text & SVENSK TEXT. Toppskick/nyskick på discar och omslag/instick. Två versioner av filmen finns att välja på;bioversion i 4 K och en ca 40 min längre version i HD.

Betalning emotses inom 7 dagar. Köparen betalar frakten . OBS!!! INGET ANSVAR för postens hantering el.eventuella slarv. BUD ÄR BINDANDE!!! INGEN AVHÄMTNING!!!

Ha dé gött där ute...!

Objektnr 632663445

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 10:25

WATERWORLD(1995)/SVENSK 4 K ULTRA HD +BD/KEVIN COSTNER/DENNIS HOPPER!!!

Slutpris

|

89 kr

Auktionen är avslutad

TomTheBuilder vann auktionen

mrzinema79

MÖLNLYCKE, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 829 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?