Beskrivning

Rituals kit från serien Hammam enligt beskrivning nedan. Givetvis oöppnade produkter.
1.
Foaming Shower Gel
200 ml fullsize produkt
Givetvis oöppnad

Detta duschskum är berikat med eukalyptus och näringsgivande arganolja och innehåller 91% ingredienser av naturligt ursprung. Det bildar ett fylligt, lugnande skum med en renande och uppfriskande doft för en skonsam och behaglig rengöring. Den aromatiska blandningen av eukalyptus och arganolja har välgörande och vitaliserande egenskaper och förvandlar ditt badrum till ett exklusivt hemmaspa.
2.
Ritual of Hammam
Body Scrub
125 gram produkt
Plomberad
Packas in väl för säker frakt.

Den intensivt renande skrubbupplevelsen väcker liv i kroppen och sinnena. Denna oljebaserade kroppsskrubb av 94% naturligt ursprung innehåller grovkorniga saltkristaller för en effektiv men skonsam exfoliering. Saltkristallerna bevarar sina egenskaper när de masseras in i huden för extra näring och en ännu mjukare, lenare hud. En fyllig oljeblandning med eukalyptus som innehåller äkta eukalyptusblad för en stimulerande och uppfriskande effekt på kropp och sinne. Eukalyptus är även känt för sina naturliga antibakteriella, antivirala och antiinflammatoriska egenskaper.
Efter exfolieringen känns huden fantastiskt mjuk och uppfriskad, medan den underbart varma och uppiggande känslan bidrar till att minska trötthet. Använd kroppsskrubben som en del av din 5-stegs må-bra-rutin i hemmet tillsammans med andra produkter från The Ritual of Hammam.

Tack för visat intresse :) Jag samfraktar mer än gärna , men inom 7 dagar om vi inte kommit överens om annat. När jag packat ditt paket så tar jag foto på hur jag packat och skickar till dig via Traderas meddelande. De paket som ryms i postlådan filmas även då jag postar. Observera att Postnords varannan dag utdelning fördröjer ditt paket någon dag beroende på när i systemet det postas. Varannan vecka delas paket ut tisdag och torsdag. Andra veckan måndag, onsdag samt fredag. Du kan se utdelningsdagar till ditt postnummer på Postnords hemsida. Postfilm skickas till din registrerade mejl. Vid spårbar frakt får du en spårningslänk, foto på packningen samt kvitto på inlämnat paket. Efter denna hantering så slutar mitt ansvar som säljare och övergår till fraktbolaget.
Läs gärna även min presentation för övrig info.

Objektsnr 631561146

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 20:26

Nytt! RITUALS Hammam Kit Body Scrub 125 gram & Foaming Shower Gel 200 ml

Ledande bud

|

100 kr

Slutar om

Änglaholm

Ängelholm, Sverige

5.0

Änglaholm

Verifierad

Toppsäljare

3 508 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?