Beskrivning

Allt är använt. Olika mängder kvar se bilder och beskrivning nedan.

Skincity skincare repair sleeping mask retionate
Inköpt för 529 :-. Använd 2 gånger.

Retinoate Repair Sleeping Mask hette tidigare Total Repair Retinoate Treatment. Retinoate Repair Sleeping Mask är en djupverkande nattbehandling med nya generationens A-vitamin: Hydroxypinacolone Retinoate. Den förnyar, reparerar och jämnar ut hudtexturen och hudtonen och passar speciellt en mogen hud med pigmenteringar. Men den passar även en hud med tendens till finnar och pormaskar på grund av sitt innehåll av örten Plantago Lanceolata - en naturlig källa till salicylsyra som hjälper till att lösa upp tilltäpptheter och exfolierar bort gamla hudceller skonsamt. Den skyddar även med antioxidanter och stärker hudbarriären med ceramider, samtidigt som kamomill lugnar. Förnyande nattbehandling med A-vitamin.

Skin1004 centella ampoule 100 ml
Inköpt för 389 :-

Madagascar Centella Ampoule är ett serum med 100 % Centella asiatica-extrakt från Madagaskars orörda natur. SKIN1004-signaturampullen med en lätt vattnig konsistens och icke-klibbig formel. Madagaskiskt Centella asiatica innehåller 7 gånger mer lugnande aktiva ämnen än andra sorters Centella asiatica. Innehåller endast den mest effektiva ingrediensen och inget annat för att säkerställa maximala fördelar. Lugnar omedelbart och återfuktar känslig hud.

Paulas choice 2 % BHA liquid exfoliant 30 ml
Inköpt för 149 :- ca 50 % kvar

En daglig leave-on exfoliering som är extra effektiv för akne, förstorade porer, rynkor, rodnad och pormaskar. Exfolierar både hudens yta och inuti porerna tack vare en koncentration på 2% salicylsyra (BHA). Har en mycket lätt fomula som snabbt absorberas av huden. Salicylsyra har även en naturligt anti-inflammatorisk (lugnande) och antibakteriell effekt på huden. 100% fri från parfym och färgämnen.

Dr. Ceuracle vegan kombucha Tea essence
Inköpt för 499 :- endast några användningar kvar.

Vegan Kombucha Tea essence är en multiprodukt som används som ett återfuktande essence water, ansiktsvatten och fuktmask. Formulan innehåller Kombucha som är rik på B-vitaminerna B2, B6 och B12. Använd som en sheetmask genom att dränka formulan i en bomullspad och placera ut på ansiktet. Huden blir djupt återfuktad och får ett naturligt glow

Dr. Ceuracle vegan kombucha coffee bean body scrub. Inköpt för 449 :- oöppnad

Detta är en bodyscrub med både återvunna kaffebönor och kombucha, vilken gör den bra både för huden och planeten. Avlägsnar smuts tack var de emulgerade mikrobubblorna. Innehåller 20% Kombucha Tea extrakt som är rikt på probiotika, Vitamin B och andra olika näringsämnen som hjälper till att frigöra toxiner och stärker hudens immunitet. Den har ett lågt pH värde som avlägsnar smuts och olja på ett skonsamt sätt utan att torka ut.

Hygge all-in-one mist
Inköpt för 299 :- ca 1/4 kvar

All-In-One Mist är en ansiktsspray som ger djup återfuktning och reglerar talgnivåerna i huden. Berikad med bland annat björksav och hyaluronsyra som återfuktar och balanserar. Perfekt att ha med sig under dagen för att återfukta huden. Stärker hudbarriären, vilket motverkar fuktförlust och bygger upp hudens försvar mot luftföroreningar. Passar alla hudtyper, speciellt torr, fuktfattig och känslig hud.

Elf superhydrate gel moisturizer
Inköpt för 469 :- endast använd ett par gånger

Hydrating, fast-absorbing gel moisturizer
Contains Niacinamide (Vitamin B3), Centella Asiatica and Vitamin E to lock in moisture and clarify skin tone, and Squalane and Snow Mushroom to plump

Objektnr 632773751

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 12:29

Hudvårdspaket blandat + stor necessär

Slutpris

|

200 kr

Auktionen är avslutad

Medhit vann auktionen

LouiseSkoogh

Kristianstad, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

107 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?