Beskrivning

ANTI-AGE nightcream är en närande anti-age-kräm i en rik och sammetsmjuk formulering. Regelbunden användning förbättrar hudens fasthet och elasticitet och samtidigt minskar rynkor. ANTI-AGE nightcream innehåller kraftiga aktiva ingredienser som stimulerar hudens kollagensyntes. Innovativ Gatulin In-tense förbättrar hudens textur och motverkar förlust av celldynamik, med en lyftande effekt som resulterar i ökad täthet och minskning av rynkor. Hyaluronsyra minskar rynkor och fina linjer och ger fukt. ANTI-AGE nightcream innehåller också ett powerteam av naturliga oljor som stärker hudens barriärfunktion och hudens naturliga försvar. Dessa ger höga koncentrationer av essentiella fettsyror, Gamma linolensyra, antioxidant polyfenoler och vitaminerna C, B, A och E. Fettsyrasammansättningen motverkar tilltäppta porer och finnar.
Produkten är vegansk och innehåller inte parabener eller mikroplast. ANTI-AGE nightcream har studerats i dubbelblinda kliniska studier.

Under en 8-veckors studieperiod används ANTI-AGE nightcream som den enda hudvårdsprodukten. Testpersonernas hud skannas med avancerade 3D-hudskannrar före och efter studieperioden. Skanningsbilderna utvärderas av oberoende hudläkare, och resultaten talar för sig själva! Efter 8 veckor med ANTI-AGE nattkrämen som den enda hudvårdsprodukten får:
10 av 10 får minskade rynkor
10 av 10 har ökat hudens täthet
9 av 10 får minskat rynkors djuphet
9 av 10 får ökad hudelasticitet

Dermatologiska test visar också att ANTI-AGE nightcream tolereras väl och är inte irriterande för huden.

Rik och närande anti-age-kräm som kan användas som både dag- och nattkräm. Produkten är utvecklad som en nattkräm, men är lämplig som dagkräm eftersom krämen absorberas mycket väl i huden och inte lämnar olja på hudytan. Fungerar bra under smink. Rekommenderas för alla hudtyper. Speciellt lämplig för dig med normal till torr hud, känslig hud och för vuxen hud. Används gärna över SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel. Den medföljande plastspateln kan användas för dosering för optimal hygien i produktbehållaren.

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektsnr 629894143

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 21:13

Dr Ankerstjerne anti age night cream rich 50 ml helt ny!

Utropspris

|0 Bud

379 kr

Auktionen avslutades utan bud

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

996 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?