Beskrivning

Vakna upp till en klar, lystrande och utvilad hud med Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream från REN, ett skönhetsmärke som står för rena och etiska produkter. En veganvänlig silkeslen formula med 94% naturligt härledda ingredienser. Cremen är kliniskt bevisad att ljusa upp utseendet av mörka fläckar och verkar under natten när du sover då huden är som mest mottaglig för reparation och regenerering.

Faktorer som hormonella förändringar, åldrande, föroreningar och exponering för skadliga UV-strålar är primära angripare. Dessa kan reagera med melanocyter (immunceller i huden som ansvarar för att producera hudens pigment), vilket orsakar inflammation, hyperpigmentering och en ojämn, glåmig hy.

Denna fuktcreme frigör den ljusare kraften hos REN:s patenterade inkapslade algkomplex som punktbehandlar och neutraliserar hudområden med onormal pigmentationen. Produkten skiljer sig från traditionella behandlingar mot mörka fläckar, som använder aggressiva blekmedel för generell behandling av melaninproduktionen. Nattcremen kombinerar det marinhärledda komplexet med Phyto Glycogen, en ren ingrediens som fungerar återladdande på huden. Du kommer att vakna upp med en jämnare strålande hy när morgonen kommer.

Produkter från REN är också fria från många artificiella ingredienser som till exempel petroleum, sulfater, parabener, syntetiska dofter och färger, TEA, DEA, glykoler, silikoner och PEG.

Cruelty free. Vegansk.

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektsnr 628199009

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 apr 18:56

REN Clean Skincare Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream 10 ml Helt ny!

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Auktionen avslutades utan bud

Ärle

Rejmyre, Sverige

5.0

Ärle

Verifierad

Toppsäljare

685 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?