Beskrivning

Föryngra och vitalisera dina ögon med Sarah Chapman Skinesis Platinum Stem Cell Eye Mask.
Den triokulära behandlingsmasken blandar progressiv stamcellsteknologi med Effipulp®, ett hyaluronsyrekomplex, Eyeseryl® tetrapeptider och ett Platinum Matrix-leveranssystemet som boostar kollagen så att det dämpar fula påsar under ögonen för fräschare, klarare ögon.
De lyftande, åtdragande och stärkande ingredienserna hjälper till att jämna ut pigmentering och uppkomsten av fina linjer, bekymmersrynkor och kråksparkar
Den återfuktande ögonmasken har 360º fokus på området kring ögonen, sitter bekvämt över ögonbryn samt ovanför brynben, ögonlock och under det känsliga ögonområdet.
Den effektiva behandlingen återfuktar hängiga, crepe-liknande ögonlock och minskar mörka ringar för att främja en fräschare och ungdomligare hy.
Ögonmaskerna appliceras snabbt och enkelt. De är perfekta för att förbereda huden inför makeup eller använda som en välgörande behandling varje vecka.

Skick - Oanvänd
exp 20052023

Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 607519263

Visningar 661

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Sarah Chapman Platinum Stem Cell Eye Mask OANVÄND!

Pris

99 kr

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 013 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?