Beskrivning

Denna ultimata lyxiga anti-age behandlingen, är en rik mask innehållande rent 24K guld samt kolloidalt guld som tillsammans ger huden en plumping effekt, ett omedelbart lyft och en enastående lyster. Huden stramas upp och blir fastare samtidigt som den förses med en intensiv återfuktning.

Peridot, en enastående ädelsten rik på magnesium, ger ny energi, reducerar ålderstecken och förbättrar hudens spänst. Denna enastående och välbefinnande mask reducerar alla typer av linjer och lämnar huden återfuktad, fastare samt ger den en vitaliserande lyster.

Passar alla hudtyper.

Aktiva ingredienser
- Rent 24 Karas Guld - Förser huden med en kraftfull och strålande lyster. Guld "låser in" fukt i huden samt behåller hudens fasthet genom att behålla kollagenproduktionen på en jämn nivå och förhindra nedbrytningen av elastin.

- Kolloidalt Guld - Mer känd som en mer "aktiv komponent" av guld, hjälper till att ge huden ett lyft, öka fastheten och bygga upp förlorad elastisitet.

- Koffein - En antioxidant som hjälper till att strama upp och forma huden synbart och med direkt effekt.

- Hyaluronsyra & Glycerin - Fuktbevarande komponenter som fyller ut hudytan och ger den en intensiv fukt genom att suga åt sig och behålla fukt från vatten i luften omkring oss.

- Peridot - En forntida grön ädelsten som är rik på magnesium, hjälper till att ge huden ny energi, förminska cellnedbrytningen och reducerar ålderstecken orsakade av stress.


Användning:

Rengör ansiktet och för bästa resultat använd en peeling innan du lägger masken. Applicera ett generöst lager på huden, som noggrant täcker hela hudytan. Låt masken sitta på i 5-10 minuter och skölj sedan noggrant av med ljummet vatten.

Använd 2-3 gånger i veckan, eller så ofta som det finns behov. När du tvättat av masken applicerar du ditt serum och dag- eller nattcreme.

  • Äkta. Ny och oöppnad. Innehåll: resestorlek 50 ml (Burkens höjd är ca 5 cm och diameter är 5,5 cm). Ordinarie pris: 729 kr.
  • Perfekt att ta med på resan, eller för dig som skulle vilja testa innan du köper fullstorlek.


  • Var vänlig betala inom tre dagar efter att du har vunnit budet.
  • Kontakta oss om du vill betala senare.
  • Vi skickar i regel paketet dagen efter du har betalat.
  • Titta gärna på våra övriga auktioner.
    Vi samfraktar gärna om det är möjligt, vilket kan minska fraktkostnader.

  • OBS! Som företag behöver vi lägga på 25% moms på fraktkostnader, något privatpersoner inte behöver göra. De fraktkostnader vi anger inkluderar denna momskostnad.
  • Objektsnr 628538704

    Visningar 103

    Publicerad

    AnmälSälj liknande

    Mån 29 apr 23:31

    PETER THOMAS ROTH 24 K GOLD MASK, LUXURY LIFT MASK, 50 ML, NY! VÄRDE: 729 KR

    Pris

    379 kr
    Annonsen är avslutad

    Perfect_gifts

    Linköping, Sverige

    5.0

    Företag

    Toppsäljare

    1 305 omdömen

    Köp mer och spara på frakten

    Samfrakt

    3 dagar

    Mer från samma kategori

    Mer från samma butik

    Andra har även tittat på

    Jämför slutpriser

    Vad är den värd?