Beskrivning

Oöppnad.
Storlek: 50 ml.
Nypris: 309 kr.

Produktinformation:

Den iriserande och exfolierande ansiktsmasken som har satt Comme Deux på hudvårdskartan. Hemligheten bakom formulan är den unika kombon av glycerin och mandelsyra (AHA). Denna unika kombo stimulerar mikrocirkulationen genom en värmande känsla på huden som maximerar effekten av mandelsyran och låter den försiktigt tränga ned i porerna för att djuprengöra och ta bort alla orenheter.

Mandelsyra hör till alfahydroxysyrafamiljen. En mycket skonsam peeling som åstadkommer magi på alla hudtyper. Även känslig hud, eftersom molekylerna är ganska stora och därför tränger in i huden saktare och skonsammare mot huden. Utöver att vara en briljant peeling, stimulerar AHA också vår naturliga kollagenproduktion och ökar därför fasthet och elasticitet.

The WOW factor! Effekten av Discoskin förstärks om den används 1–2 gånger i veckan tillsammans med daglig användning av Discodrops serum. Den ”magiska länken” är den funktionella dosen av bakuchiol i Discodrops i kombination med den aktiva mandelsyran i Discoskin. En mycket potent kombo för att boosta hudens glow och snabba på fina resultat hos huden.

För alla hudtyper, även känslig.
Parfymfri & vegansk

Användning:

Applicera ett jämnt lager på torr hud, undvik ögonen.
Använd på kvällen, 2–3 gånger i veckan.
Låt verka i 10 minuter. Tvätta av med en varm tvättlapp.

Objektnr 632922454

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:13

Comme Deux - Discoskin - Exfoliating face mask

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Slutar om

Welin_Lomma

Lomma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

679 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?