Beskrivning

Inpackningen med aloe vera som består av 98% ingredienser med naturligt ursprung. Dess superlätta konsistens smälter omedelbart in i håret för ett synligt resultat. Aloe vera erbjuder en kombination av vitaminer, aminosyror och näringsämnen som återfuktar håret på djupet. Linfröolja, en superfröolja berikad med fettsyror, ökar hårfibrernas styrka och smidighet. Håret blir återfuktat, fylligt och strålande från första användning.

Applicera en liten mängd i vått hår efter schamponering. Massera varsamt i håret från hårbotten ner till topparna. Låt verka i flera minuter, löddra upp och skölj noga. Fortsätt sedan med den återfuktande sprayen med aloe vera för att reda ut längderna.

Samfrakta och försöker alltid hitta billigaste eller bästa fraktalternativ till er. Kolla gärna mina andra annonser också :) om ni vill jag ska samfrakta och det tar längre än de dagar som angetts av Tradera som är max 7 dagar, så kan vi kommer överens att avvakta o vänta in så ni slipper betala dyra fraktkostnader och jag kan samfrakta allt Säg till isåfall :)
Säg till om du vill byta till DHL eller DB Schenker det inga problem alls :-)

Objektnr 632975730

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 16:11

Christophe Robin Hydrating Melting Mask With Aloe Vera, 40ml, nytt/oanvänt

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Slutar om

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verifierad

Toppsäljare

431 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?