Beskrivning

Clarins
Eau Extraordinarie
Acerolafruit
5 ml produkt
Värde: 295kr/50 ml
Givetvis oöppnad

Clarins
Eau Extraordinarie
Revitalizing Milk Shower
8 ml produkt
Värde: 265kr/200 ml
Givetvis oöppnad

Clarins Treatment Fragrances kombinerar eteriska oljor med växtextrakt (aroma-fytoterapi) för att parfymera och vårda din hud på samma gång.
Denna Treatment Fragrance omsluter huden med en blommig och fruktig doft, återupplivar din inre styrka och väcker dina sinnen i ett enda steg. Den är gjord av 95 % naturliga ingredienser och kombinerar den lugnande doften från eteriska oljor med de uppmjukande och stimulerande egenskaperna hos växtextrakt för att återställa hudens komfort.

Clarins Eau Extraordinaire Shower Milk är en duschkräm som passar både i badet och duschen. Duschkrämens aromadoft väcker din inre styrka tack vare de eteriska Eau Extraordinaire-oljorna och ekologiskt sötmandelolja. Formulans krämiga textur rengör skonsamt, samt ger huden näring och efterlämnar en behaglig doft. 92% naturliga ingredienser.
• Närande duschkräm
• Uppiggande och stärkande doft
• 92% naturliga ingredienser

Tack för visat intresse :) Jag samfraktar mer än gärna , men inom 7 dagar om vi inte kommit överens om annat. När jag packat ditt paket så tar jag foto på hur jag packat och skickar till dig via Traderas meddelande. De paket som ryms i postlådan filmas även då jag postar. Observera att Postnords varannan dag utdelning fördröjer ditt paket någon dag beroende på när i systemet det postas. Varannan vecka delas paket ut tisdag och torsdag. Andra veckan måndag, onsdag samt fredag. Du kan se utdelningsdagar till ditt postnummer på Postnords hemsida. Postfilm skickas till din registrerade mejl. Vid spårbar frakt får du en spårningslänk, foto på packningen samt kvitto på inlämnat paket. Efter denna hantering så slutar mitt ansvar som säljare och övergår till fraktbolaget.
Läs gärna även min presentation för övrig info.

Objektsnr 631550112

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 19:47

Nytt! CLARINS Eau Extraordinaire Treatment Fragrance 5 ml & Milk Shower 8 ml

Ledande bud

|

30 kr

Slutar om

Änglaholm

Ängelholm, Sverige

5.0

Änglaholm

Verifierad

Toppsäljare

3 511 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?