Beskrivning

Förvandla ert hem till en oas av subtila dofter med våra "Reeds Diffuser Sticks 160-pack 19cm". Dessa eleganta och effektiva doftpinnar är den perfekta lösningen för att sprida förtrollande dofter genom ert hem på ett stilfullt sätt.

Varje paket innehåller 160 stickor av högkvalitativt material som absorberar och sprider doftoljan jämnt och effektivt. Dess imponerande längd på 19 cm gör dem perfekta för användning i diffusers av olika storlekar, vilket ger dig möjlighet att anpassa doftstyrkan efter ditt personliga förväntningar.

De eleganta stickorna är designade för att vara både funktionella och dekorativa. Placera dem i er diffuser och låt dem absorbera oljan för att sedan långsamt sprida den genom rummet. Denna 160-pack ger dig tillräckligt med doftstickor för att förlänga doftupplevelsen över lång tid.

Oavsett om du föredrar avslappnande lavendel, uppfriskande citrus eller sensuell ros, kommer våra doftpinnar att framhäva och förbättra din valda doftolja. De är det ultimata tillbehöret för att skapa en avkopplande atmosfär i ditt hem, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller på arbetsplatsen.

Varumärke: Iron Banyan
Antal: 160 st.
Material: Rottingpalm
Längd: 19 cm
Vikt: 180 g

Objektsnr 625722495

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 00:48

Doftpinnar Diffuser Sticks 160-pack 19cm IRON BANYAN

Pris

100 kr
Annonsen är avslutad

VBShop

Vänersborg, Sverige

4.9

VBShop

Verifierad

Toppsäljare

1 659 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?