Beskrivning

Beskrivning:

1. Användningsområde för Nickelband: Nickelband är en essentiell komponent inom batterikonstruktion tack vare dess användarvänlighet vid punktsvetsning och lödning, samt dess enastående korrosionsbeständighet över tid.

2. Högkvalitativt Nickelpläteringsmaterial: Detta nickelband är tillverkat av nickelpläterad stål och utmärker sig genom sin höga glans, låga motstånd och förmåga att stå emot korrosion.

3. Enkel att Använda och Exceptionell Svetsbarhet: Denna produkt är känd för sin utmärkta svetsbarhet, höga draghållfasthet och enkelhet i användning, vilket i sin tur förenklar ditt arbete.

Storlek:
0,15mm x 8 mm x 6meter

Ångerrätt:
Jag är engagerad i att säkerställa din fulla tillfredsställelse med ditt köp. Därför erbjuder jag en 14-dagars ångerrätt som gäller från och med dagen då du mottar din produkt. Om du, av någon anledning, bestämmer dig för att returnera produkten och den är i oanvänt skick, kommer jag att återbetala ditt köpbelopp.

Observera: Det är viktigt att notera att kostnaderna för returfrakten bärs av dig som köpare.

Försändelseinformation:

Jag strävar efter att hantera och skicka dina beställningar så snart som möjligt. Normalt skickar jag dina produkter inom 1-2 arbetsdagar efter att din beställning är lagd. Vid köp av flera produkter är den totala fraktkostnaden baserad på vikten av de inköpta varorna.

Min högsta prioritet är att se till att du har en smidig och tillfredsställande köpupplevelse. Om du har ytterligare frågor det bara kontakta mig via mail eller chattmedelande.

Objektsnr 628521186

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 apr 13:42

nickel strip för batteri 18650, 26650/ 0.15mm x 8 mm x 6 meter

Såld för

70 kr
Annonsen är avslutad

Hosekh

Sandviken, Sverige

5.0

Hosekh

Verifierad

Toppsäljare

694 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?