Beskrivning

Alla varor är nya och oanvända.
Finns även i fler färger, se mina andra annonser.
Tillverkarens beskrivning:

2 skumyogablock med justerbar yogarem: Har du svårt att behärska vissa yogapositioner? Då kanske du behöver en uppsättning yogablock från Core Balance. Genom att placera blocken på golvet kan du enkelt komma närmare golvet och bekvämt sträcka ut i olika yogapositioner. Setet innehåller 2 EVA-skumblock och en justerbar yogarem.

Tillverkade av lätt EVA-skum: EVA-skumyogablock är mjukare än korkblock och har fasade kanter för ett säkert och bekvämt grepp. Varje block mäter 22,8 cm x 14,9 cm x 7,6 cm och väger 124 g, vilket gör dem lätta att bära med till yogaklassen. Efter en svettig yogasession kan du enkelt torka av blocken med en fuktig trasa för hygienisk användning.

Fördelar med att använda yogablock: Förutom att använda yogablocken för att komma närmare golvet och förhindra översträckning, kan du också förbättra din kroppshållning med dem. Till exempel kan du placera blocken under din rumpa eller knän när du utför sittande positioner som hjältpos eller höftöppnare.

Yogarem med metall-D-ring: En yogarem ingår också i setet. Remmen har en vävd bomullskonstruktion för överlägsen hållbarhet, likt ett bilsäkerhetsbälte. Den har även en kraftig metall-D-ring för enkelt justering och fästning i en ögla, perfekt när du övar sittande framåtböjningar och liknande positioner. Remmen mäter 183 cm x 3,8 cm x 0,2 cm och väger 114 g.

Fördelar med att använda yogarem: En yogarem kan fungera som en förlängning av dina lemmar och hjälpa dig sträcka dig djupare i olika positioner. Till exempel kan du rulla ena änden över foten och sträcka dig djupare i en dansarpose. Genom att hålla dig stabil när du stretchar blir det också lättare att hålla positionen och behålla rätt riktning och hållning.

Jag har oftast, men inte alltid, fler av samma vara. Kontakta mig via meddelande om ni vill köpa flera eller om ni undrar något om produkterna.
Ha en bra dag!
// Christian

Objektsnr 628098169

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 15 apr 14:19

[Ny] Yogablock, yogastenar, skumblock, foamblock, yoga, svarta

Såld för

89 kr
Annonsen är avslutad

Chriskonto

Mjölby, Sverige

5.0

Chriskonto

Verifierad

Toppsäljare

290 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?