Beskrivning

Produktbeskrivning:

Ett vackert flygsilkesset. Den har allt du behöver för luftdans eller luftyoga hemma, i studion eller utomhus.

- komplett kit

- Mjukt och slitstarkt tyg

- solid hårdvara

-Lätt att installera och bära

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

- komplett flygfotosamling,
Allt du behöver för att sätta upp luftsilke i ditt hem, studio eller utomhus. Perfekt för nybörjare eller avancerade trapetsspelare.

- Mjukt och silkeslent material,
10m/33ft x 2,8m/9ft luftsilke är gjorda av 100 % polyester och är släta, smidiga och lätta att greppa. Lämplig för nybörjare som lär sig att klättra och erfarna för att träna nedstigning.

- topphårdvara,
Hårdvara i bergsbestigning för maximal hållbarhet och styrka. De är designade för långvarig användning och du kan använda dem med tillförsikt.

- enkel montering,
Aerial Silk Kit är precis så lätt att installera. Det kan enkelt installeras på alla synliga balkar, trädgrenar, luftriggar, tak. Lämplig för tak högre än 3,5 m/11,5 fot.

- Användbar väska med dragsko,
Förutom en komplett flygsilkesdräkt, erbjuder föremålet även en ryggsäck med dragsko. Du kan ta det här setet med dig vart du vill.

- flera användningsområden,
Kvalitetsutrustning för övning och prestation. Perfekt för nybörjare eller avancerade trapetsspelare. Hjälper till att förbättra självförtroendet och självkänslan.

Produktspecifikationer:

Sidenmått (L x B): 2,8x10m / 9,2x33ft
Material: 100 % polyesterfilament, karbinhake i legerat stål, Magaluma Descender, Aviation Magaluma Swivel Ring,

Paket innehåll:

1 x 10m/33ft polyestergarn
2 x karbinhakar
1 x universalring
1 x Figur 8 nedstigning
1 x daisy chain
1 x takkrok
4 x skruvar

Funktioner och detaljer:

-Komplett kit: Du får allt du behöver för luftdans hemma, i studion eller utomhus. Ditt Aerial Yoga Silk Kit innehåller: 1x 10m/33ft polyestersilke, 2x karbinhakar, 1x Universalring, 1x Figur 8 Descender, 1x Daisy Chain, 1x hängkrok och 4x skruvar.

-Mjukt och slitstarkt tyg: Luftsilketyg tillverkat av 100 % polyester, elegant färg, mjukt, smidigt och lätt att greppa, längd 10m/33ft, bredd 2,8m/9,2ft. Akrobatisk tråd har hög hållbarhet och styrka, lämplig för nybörjare som lär sig att klättra och erfarna att öva på nedstigning.

-Hårdvara för klättring: 25KN-klassad skruvlåskarbin i legerat stål och 50KN Magaluma-nedstigning är säkra och starka. Aviation Magaluma Spin 30KN låter dig njuta av friheten med oändligt mjukt spinn genom att se till att siden inte vrider sig. En takkrok i stål och fyra skruvar fungerar bra med betongkonstruktionen. Med hjälp av en daisy chain kan flygsilkessatsen fästas på en robust gren.

-Lätt att ställa in och bära: Med den senaste hårdvaran kan du skapa enpunktsinställningar för luftdans. Lämplig för tak högre än 3,5 m/11,5 fot. Monteras enkelt på alla synliga balkar, trädgrenar, luftriggar, rör, balkar. Lätt att sätta upp inomhus eller utomhus. Med en snygg dragväska kan du ta den med dig för träning eller uppträdande.

-BRED APPLIKATION: Aerial Silk Kit är perfekt för alla användare som vill flyga hemma eller i studion. Ariel silkes utrustningsset kan förbättra din flexibilitet, balans, yogaställning och kärnstyrka. Detta antennset fungerar även på en antigravity yogahängmatta eller luftyogahängmatta så länge du har en extra takkrok och skruvar.

Objektsnr 631238518

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 12:37

2,8x10m Aerial Yoga Swing Hammock Kit, Aerial Silk, lätt att installera och bära

Pris

1 859 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

163 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?