Beskrivning

Helt nya och oanvända Hoka Mach X löparskor stl 44 Köpta för 2600 kr

Snabb och löpglad tränings/tävlingssko
PEBA-mellansula ger otrolig komfort och respons
Styv platta ger stabilitet och driv
Luftig ovandel i återvunnen mesh
Mach X från Hoka är en lätt, komfortabel och löpglad tränings/temposko som fungerar klockrent både på de långa träningspassen och tävlingsdagen. Med komforten känd från Mach-serien och en Pebax-platta som ger driv och stabilitet är detta det självklara valet för alla som vill ha en snabb sko som klarar det mesta.

Mach X har en tvådelad mellansula med lite fastare EVA underst och ett lager med anpassat PEBA-skum i mellansulan som ger en skön komfort med mjuk dämpning och stor energiåtergivning. Det här materialet är dessutom mer tåligt än tidigare och gör att skon behåller egenskaperna längre. En styv rundad platta av Pebax mellan lagren hjälper både till att stabilisera skon, minskar belastningen på fot och underben samt ger ett härligt driv i frånskjutet. Meta-rocker designen som innebär att skon är rundad från häl till framfot gör det lätt att få en fin fotisättning och ger ett jämnt och effektivt steg.

Ovandelen på skon är gjord i en teknisk mesh som sitter skönt runt foten och andas väldigt bra. En bonus är att materialet är gjort av återvunnet material.

Yttersulan består av strategiskt placerat Durabrasion-gummi. Ett slitstarkt material som har riktigt fina greppegenskaper på både blöta och torra underlag.

Stack Height: 39 mm häl, 34 mm framfot
Drop: 5 mm

Objektsnr 631229157

Visningar 148

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 10:18

Nya Hoka Mach X löparskor stl 44

Utropspris

|0 Bud

1 799 kr

Slutar om

Lexi.00

Stockholm, Sverige

4.8

Verifierad

75 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?