Beskrivning

Snabb och bekväm snörning för walking, working, children (WWC)

Run-Pro Laces snabbsnörning består av ett starkt och flexibelt skosnöre med snabblås. Skon träs enkelt på fötterna och du spänner skosnöret med snabblåset. Det elastiska snörsystemet ger alltid en perfekt åtsittande sko. Snabbsnörning har länge varit uppskattat inom triathlon & löpning.

Just nu upptäcker fler och fler fördelarna med elastisk snabbsnörning för löpning och alla andra skor.

Spännet (WWC)

Ett kraftigare spänne men med en mjukare fjäder vilket göra att den kan bekvämare när man ex promenerar. Tryckknappen är större och mjukare än RPL spännet vilket gör det lättare att spänna snöret för barn och äldre.

Följsamhet

Den elastiska snabbsnörningen skapar en behaglig följsamhet över foten. Vid varje steg låter Run-Pro Laces skon att anpassa sig efter fotens svaga rörelse utan risk för skavsår. Följsamheten kommer ge en mycket bekvämare upplevelse av skon och du slipper värk i foten eller ömma vrister.

Motverkar domningar och värk i foten

Den elastiska snabbsnörningen sitter inte åt foten hårdare än nödvändigt. Detta gör att blodcirkulationen kan pågå utan hinder och du slipper domningar eller värk i foten. Som användare slipper du också stanna för att knyta om skorna för att fötterna svällt eller för att det blivit för hårt knutna i början.

Säker snörning - inga knutar som går upp.

Med hjälp av snabblåset tar man snabbt på sig skorna och som vill slippa momentet med att knyta skorna. Med snabbsnörning från Run-Pro Laces finns garanterat inga knutar som kan gå upp.

Passar alla skor

Run-Pro Laces snabbsnörning passar alla skor som har vanliga skosnöre. Run-Pro Laces gör alla dina skor skönare och enklare att ta på. Snabbsnörningen är perfekt för fritidsskor, vandringskor, arbetsskor till barn och självklart för tränings och löparskor. OBS! Run-Pro Laces rekommenderas dock inte till sporter med tvära stopp, så som innebandy, tennis, badminton etc.

Hög kvalitet

Run-Pro Laces är gjorda för tuffa tag. Regn, snö, slask, lera osv. kommer inte påverka funktionen i dina Run-Pro Laces.

Spännet som vi har till WWC (walking, working, children) är grövre och kraftigare plast än till RPL (löpning, triathlon) därför uppskattas denna till just walking, working och barn

Snörets längd är 100 cm

Objektsnr 627066415

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 11:37

RunProLaces – snabbsnörning för Walking/Working/Children - RödVit SÄNKT PRIS

Pris

30 kr
Annonsen är avslutad

runprolaces

Ängelholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

287 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?