Beskrivning

Ett par söta små svarta ankelstrumpor med spets - perfekt att ha till lolita outfits eller andra stilar om man vill vara extra söt!

Storlek: 39-40
Skick:
använda en gång - är i bra skick!
Pris: 50kr (NYPRIS: 99kr)!

VIKTIGT!
* Jag har 1 dag (24h) samfrakt - titta gärna på mina andra annonser och se ifall du skulle vilja ha något mer i ett och samma paket!

*Jag skickar ALLTID paket så snabbt jag kan - oftast inom 24h! Om det skulle komma upp förhinder så informerar jag dig som köpare; jag tar som max 7 dagar på mig att skicka dina varor!

* Jag skickar paket så billigt som möjligt, så miljövänligt som möjligt - vilket betyder att jag oftast använder mig av gamla kartonger, förpackningar etc!

* Jag skickar främst mindre paket via Postnord och större paket via DHL/Schenker. Om du som köpare vill ange ditt eget förslag, måste du nämna detta i ditt meddelande INNAN bud eller köp.

*
Jag kommer alltid kolla de varor som skickas till dig som köpare och jag tvättar, rollar och rengör alla varor till mitt yttersta för att de ska vara i bästa skick när de når fram till dig!

*
Jag har katt i hemmet vilket kan påverka allergiska om det skulle råka komma med några hårstrån i t.ex. kläder. Jag avråder därför allergiker från att handla just kläder från mig - tråkigt, men nödvändigt för största säkerhet.

Objektsnr 631002289

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 17:40

HM DIVIDED - Svarta Ribbade Spets Strumpor Emo Goth Kawaii Gothic Lolita

Pris

50 kr

DarkDreamDrop

Göteborg, Sverige

5.0

DarkDreamDrop

Verifierad

Toppsäljare

147 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket