Beskrivning

  • Intelligent temperaturkontroll: För att möta dina optimala värmebehov radiatorn har två justerbara effektnivåer. Den första nivån erbjuder 500 W för mjuk och bekväm värme, medan den andra nivån ger 1000 W extra värme för särskilt kalla dagar. Ställ bara in önskad temperatur med justerings knappen och njut av perfekt komfort.
  • Effektiv termisk prestanda med PTC keramisk teknik: Den radiator använder avancerad keramisk värmeteknik PTC för att producera värme effektivt och snabbt. Denna teknik säkerställer en jämn fördelning av värme och snabb uppvärmnings tid. På så sätt kan du njuta av den behagliga värmen på nolltid.
  • Fullständigt skydd mot lutning: Den här radiatorer är utrustade med en innovativ lutningssensor som garanterar bättre skydd mot lutning. Vid oavsiktlig tippning stängs enheten av automatiskt för att minimera den potentiella risken. På så sätt kan du känna dig trygg hela tiden.
  • Radiatorhölje är tillverkad av brandsäkra material och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Dessutom är den utrustad med ett tillförlitligt överhettnings skydd, som automatiskt stänger av den när den når en viss temperatur.
  • Enkel användning och bärbarhet: Den här radiator är lätt att använda och tack vare sin kompakta design är den också lätt att bära. Anslut bara den, välj önskad effektnivå och njut av den behagliga värmen. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på vägen kommer den alltid att följa med dig på ett trevligt sätt.

Objektsnr 629695210

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 21:59

Energisparande värmefläkt - 1 000W elektrisk PTC keramisk värmefläkt

Pris

75 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?