Beskrivning

5 Filmer baserade på böcker av Danielle Steel

Crossings (2-Disc)

TV-Serie från 1986 av Karen Arthur med Cheryl Ladd.

Ett romantiskt drama som utspelas i skuggan av det andra världskriget.

Daddy

Drama från 1991 av Michael Miller med Patrick Duffy.

Det är jul och Oliver Watsons liv håller på att rasa samman. Hans hustru Sarah har precis berättat att hon har bestämt sig för att lämna familjen. Hon vill utbilda sig och börja ett nytt liv ? som hon inte vill dela med vare sig maken eller barnen. Oliver tvingas axla sin nya roll som både pappa och mamma ? en roll som blir ännu mer komplicerad av att hans äldsta son, som fortfarande bara är tonåring, snart själv kommer att bli far ... Problemen avlöser varandra. Så när Oliver blir erbjuden ett jobb i Los Angeles, accepterar han det i förhoppning om att kunna börja ett nytt liv. Men väl på plats är scenen redo för nästa komplikation ? en vacker skådespelerska vid namn Charlotte ...

Heartbeat

Drama från 1993 av Michael Miller med John Ritter och Polly Draper.

De bär båda på en stor saknad. Bill (John Ritter) saknar både sina söner, som bor långt borta hos sin mamma, och en flickvän. Adrian (Polly Draper) saknar sin exmake trots att han övergav henne för att hon blev gravid. Bill och Adrian har ovetande om den andres existens länge arbetat på samma tv-station. Så en dag korsas deras vägar och de blir snabbt passionerat förälskade i varandra. Men Adrian kan inte sluta tänka på sin exmake och hon hoppas alltjämt att han ska komma tillbaka till henne. Detta skapar en ohållbar situation för Bill och Adrian, och när förlossningen närmar sig våndas Adrian inför det beslut hon måste fatta: ska hon chansa på att exmaken kommer tillbaka, eller ska hon istället satsa helhjärtat på en framtid tillsammans med Bill?

Once in a lifetime

Drama från 1994 av Michael Miller med Lindsay Wagner och Barry Bostwick.

Julaftonskväll i New York. Författarinnan Daphne Fields blir påkörd av en bil. Svårt skadad på väg till sjukhuset irrar hennes tankar hela tiden bakåt i tiden, till de fruktansvärda tragedier som drabbat henne alltsedan den ödesdigra natt för nio år sedan när hennes make och nyfödda dotter omkom i en fasansfull eldsvåda.

När Daphne får reda på att hon är gravid, får hon livslusten tillbaka. För att försäkra sig om att sin döve son Andrew får bästa tänkbara skolgång och omvårdnad, sätter hon honom i en internatskola. När Hollywood kallar, reser Daphne, men hennes tankar är alltid hos Andrew. Med tiden faller Hollywood för Daphnes böcker, och Daphne själv faller för huvudrollsinnehavaren i en film baserad på en av hennes romaner. Men hur kommer det sig att hon ensam har återvänt till New York denna ödesdigra julaftonskväll? Bara kärleken vet svaret i denna gripande berättelse som bygger på Danielle Steels bästsäljare.

No greater love

Drama från 1996 av Richard T Heffron med Kelly Rutherford och Chris Sarandon.

Året är 1912. Ombord på lyxångaren Titanic firar familjen Winfield både dottern Edwinas förlovning och lillasystern Alex sexårsdag. Men Titanic når aldrig sin destination ... Edwinas föräldrar och fästman följer med båten ner i djupet, och nu är hon familjens överhuvud och måste ta hand om sina förtvivlade syskon. Hon arbetar dygnet runt för att hålla samman familjens tidningsimperium. I tolv år lägger hon alla drömmar om kärlek åt sidan, och ägnar all sin tid och kraft åt att hålla samman familjen. Men så korsar hon Atlanten igen - och träffar en engelsk gentleman som väcker sedan länge glömda känslor i henne ...

Språk: Engelska
Textning: Danska, Finska, Norska & Svenska
Speltid: 628 min

Objektsnr 627618300

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 02:09

Love Forever Box (6-Disc) - Danielle Steel

Pris

139 kr
Annonsen är avslutad

Mirrelinee

Trosa, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

122 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?