Beskrivning

EN FISK SOM HETER WANDA: Advokaten Archie (John Cleese) blir kär och kastar av sig mer än sin tupé för den sexiga tjuven Wanda (Jamie Lee Curtis) - som kan charma skjortan av vem som helst! För att krångla till det ytterligare slösar Wanda redan sin charm på sin medbrottsling Otto (Kevin Kline, som gör en Oscar®belönad prestation), en korkad, intellektuell psykopat som tror att London Underground är en politisk rörelse! Men Otto har ett gott öga till hantlangaren Ken (Michael Palin), en djurvänlig hundmördare som förälskat sig i en fisk - som heter Wanda. Hänger du med?

MINA JAG & IRENE: Bröderna Farrelly slår till igen, en ny galen komedi i samma hysteriska anda som deras tidigare succéfilmer ”Den där Mary”, ”Dum & Dummare” och ”Kingpin”. Jim Carrey spelar Charlie, en menlöst snäll polis med extrem personlighetsklyvning som tar sig uttryck i hans betydligt tuffare jag, den totalt hämningslöse Hank. Renée Zellwegger är Irene, en kvinna på flykt. Både Charlie och Hank blir förälskade i henne, men frågan är vem av dem som hon kommer att välja…

DODGEBALL är en fantastiskt rolig film om ett misslyckat, udda gäng som slår tillbaka. Du kommer att hoppa, ducka, dyka och skratta högt när du kollar in Ben Stiller och Vince Vaughn göra upp i en spökbollsturnering. Under plågsam handledning av legendariske mästaren i spökboll ska Peter LaFleur (Vaughn) och hans otränade gäng ta sig an spelarna från Globo Gym som leds av den egocentriske fitness-gurun White Goodman (Stiller). Det blir en match där förlorarna i livets lotteri får sitt livs chans att visa både för omvärlden och för sig själva att vem som helst kan bli en vinnare.

Format: DVD Region 2
Distributör: SF/FOX
Antal skivor: 3
Språk: Engelska
Text: Svenska Danska Finska Norska
Bild: Wide 16:9 (Anamorfisk)

I plast - aldrig använd

Definitioner:
Hairlines - Mycket grunda ytrepor på skivan, knappt synliga för blotta ögat påverkar inte skivan
Repor - Djupa repor som syns med blotta ögat, se beskrivning för detaljerad info
Fingeravtryck - Fettfläckar efter att tidigare ägare använt fingrarna på uppspelningsytan

Leveranstider:
Vi skickar inom 48 timmar (måndag-fredag)

Distans och hemförsäljningslagen
Vi tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen - mer info i vinnarmail
Genom att handla från PrylTokigt garanterar du att du är minst 18 år gammal eller har förmyndares tillåtelse att handla.

PrylTokigt är en del av Patrik Norens Bouleservice i Eskilstuna

Objektsnr 604350766

Visningar 131

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

En Fisk Som Heter Wanda / Mina Jag & Irene / Dodgeball NY I PLAST

Pris

89 kr

PrylTokigt

Eskilstuna, Sverige

5.0

PrylTokigt

Företag

Toppsäljare

1 861 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?