Beskrivning

BOX 3 DISC DVD - THE CAMERON DIAZ COLLECTION - NY/NYSKICK

Se bilder för egen bedömning av skicket. Skivorna är helt fri från repor och fläckar. Antagligen aldrig spelade .I nyskick.

Engelskt tal och svensk text.

I hennes skor (engelsk originaltitel In Her SHOES) är en amerikansk långfilm från 2005 i regi av Curtis Hanson. Baserad på boken med samma namn av Jennifer Weiner.
Filmen handlar om två systrar: Maggie som är sexig men ansvarslös (Diaz), och Rose som är oattraktiv men smart (Collette).

Rose jobbar på advokatbyrå och har ett förhållande med en kollega, Jim. När Maggie har blivit vräkt från sin pappa och styvmor och ännu en gång är utan jobb får hon tillfälligt flytta in hos sin syster Rose. Men när Rose upptäcker henne i säng med Jim kastar hon ut Maggie. Medan Maggie flyttar till deras mormor Ella i Miami säger Rose upp sig från advokatbyrån och börjar försörja sig genom att gå ut med andras hundar.

Deras mormor tycker att systrarna måste bli vänner igen och skickar en flygbiljett till Rose. Roses nya karriär och hennes nye fästman gör att hon känner sig bättre och Maggie har fått ökat självförtroende av att jobba med gamla på ett pensionärshem, då en pensionerad lärare lär henne läsa. Mognare och med erfarenhet av livet kan båda systrarna till slut återförenas som bästa vänner.

Hon är min (engelsk originaltitel She's the One) är en amerikansk romantisk komedi, från 1996. Det är ett relationsdrama om några människor i New York. Edward Burns, som även regisserade filmen, och Mike McGlone spelar bröder och filmen handlar om deras trassliga kvinnoaffärer. De kvinnliga huvudrollerna spelas av Cameron Diaz, Jennifer Aniston och Maxine Bahns (som vid tiden för filminspelningen var tillsammans med Edward Burns).

Den där Mary (engelska: There's Something About Mary) är en amerikansk romantisk komedifilm från 1998 i regi av Bobby och Peter Farrelly. I huvudrollerna ses Cameron Diaz, Matt Dillon och Ben Stiller. Filmen hade Sverigepremiär den 27 november 1998.

Ted (Ben Stiller) tror att han ska få ordning på sitt liv om han finner sin gamla skolkärlek Mary (Cameron Diaz) så han anlitar privatdetektiven Pat Healy (Matt Dillon) för att hitta henne. Pat hittar snart Mary, men blir själv förälskad i henne. Nu startar ett hysteriskt krig om Marys kärlek där alla medel är tillåtna.

Emotser betalning 2-3 bankdagar efter att auktionen avslutats. Jag sänder auktionsvinsten så fort jag har erhållit betalning. Köparen står för frakten. Jag packar väl och ansvarar inte för fraktförarens eventuella slarv. Säljes i befintligt skick. Kommer från ett rök- och husdjursfritt hem.

Vikt inklusive fodral: 190 gram

Samfraktar.

Objektsnr 630817119

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 18:00

BOX 3 DISC DVD - THE CAMERON DIAZ COLLECTION - NY/NYSKICK

Utropspris

|0 Bud

169 kr

Slutar om

HUSMODERN

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

405 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?