Beskrivning

Komedibox med fem av After Shave Galenskaparnas filmer.

Fem roliga filmer. Den första heter ”Leif” och är rolig såtillvida att den handlar om en idyll, som blomstrar trygg och fet tack vare ortens kanonfabrik, som tillverkar vapen, som bara får säljas till länder som inte är i krig och alltså inte behöver dom.

”Hajen som visste för mycket” är en ekonomiskt rolig film i den meningen att huvudrollsinnehavaren är en far som har tre söner, fast han egentligen inte har det, men eftersom han bara kan räkna pengar och inte söner har han räknat fel.

”Macken del 7” är rolig på det sättet att den handlar om två bröder som har en mack och som ger sig ut för att leta efter sin pappa och hittar honom.

Det roliga med ”Stinsen brinner… filmen alltså” är att stinsen som det är frågan om jobbar på en järnvägsstation, som blivit brutalt nerlagd av en illasinnad byråkrat och när det ser ut som om allting är slut brinner inte stinsen längre utan är släkt. Med byråkraten.

Den femte filmen i denna samling heter ”Monopol” och hävdar på fullt allvar att man kan bli statsminister i ett land genom lätt underhållning och roligare kan det väl knappast bli.

Språk: Svenska
Textning: Svenska, Norska
Speltid: 7 tim 56 min + 52 min extramaterial

Objektsnr 630448331

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 06:32

After Shave Galenskaparna - Fem Första Filmerna

Pris

289 kr

citty

Södertälje, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 836 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?