Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

DVD - Jurassic Park Trilogy (3-disc)

Samlingsbox innehållande Jurassic Park-trilogin.

Begagnad DVD i bra skick.

JURASSIC PARK:
JURASSIC PARK är en av filmhistoriens mest framgångsrika och inkomstbringande filmer och är än idag en fängslande och effektfull upplevelse. Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum och Richard Attenborough medverkar i detta vilda och spännande äventyr.

JURASSIC PARK bjuder på otroliga specialeffekter och actionfyllt drama och tar oss med till en avlägsen ö, där en fantastisk nöjespark med levande dinosaurier blir till en dödsfälla för fem människor, som tvingas kämpa för sin överlevnad bland de förhistoriska rovdjuren.

THE LOST WORLD – JURASSIC PARK:
Det har gått fyra år sedan katastrofen i Jurassic Park och två grupper tävlar mot klockan, i vad som kommer att avgöra ödet för den avlägsna öns förhistoriska invånare.

Regissören Steven Spielberg tar oss tillbaka till Jurassic Park i THE LOST WORLD, den framgångsrika uppföljaren med fler dinosaurier, mer action och fler hisnande specialeffekter än sin föregångare, som var en milstolpe inom filmbranschen. THE LOST WORLD är än idag en av filmhistoriens största framgångar och bjuder på en stjärnspäckad skådespelareensemble med Jeff Goldblum, Julianne Moore och Pete Postlethwaite.

JURASSIC PARK III:
Äventyret tar fart på allvar när den berömde paleontologen dr Alan Grant (Sam Neill) går med på att följa med en rik äventyrare (William H. Macy) och dennes hustru (Téa Leoni) på en flygtur runt Isla Sorna, InGens tidigare avelspark för förhistoriska djur. Men efter en våldsam kraschlandning upptäcker dr Grant att hans värdar inte är vad de har givit sig ut för att vara, och att öns ursprungliga invånare är smartare, snabbare och mer vildsinta än han någonsin hade kunnat tro. Detta är en gastkramande thriller som verkligen får dig att sitta med hjärtat i halsgropen.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektsnr 560789031

Visningar 179

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Jurassic Park Trilogy (3-disc) (Beg)

Pris

69 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 214 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?