Beskrivning

kolla gärna in mina andra annonser då jag ofta lägger ut flera samtidigt :)

SÄLJER nu en dvdbox i mycket fint skick!

Criminal minds säsong 1
Hela första säsongen 6st skivor

Criminal Minds kretsar kring ett elitlag av FBI-profiler som analyserar landets mest vridna kriminella sinnen och förväntar sig deras nästa drag innan de slår igen.
Specialagenten Jason Gideon (Mandy Patinkin) är FBI: s bästa beteendeanalytiker och han ansluter sig till enheten för beteendeanalys ledd av specialagenten Aaron Hotchner en familjeman som kan vinna människors förtroende och låsa upp deras hemligheter. På laget finns också Elle Greenaway en agent med bakgrund i sexuella brott; Specialagent Derek Morgan en expert på tvångsbrott; Specialagent Dr. Spencer Reid , ett klassiskt missförstått geni vars sociala IQ är så låg som hans intellektuella IQ är hög; Jennifer "JJ" Jareau en självsäker ung agent som fungerar som enhetsförbindelsen för laget, och Penelope Garcia en datorguide som hjälper till att undersöka ärenden.
* FRAKTEN kostar 51 posten 59kr med schenker
OBS:

*Skickar inget separat vinnarmail,du får alla uppgifter från traderas vinnarmail för samfrakt hör av dig så fixar vi det!* Bud är bindande!*Ansvarar ej för slarv med transporter exp, Schenker/posten.*Betalning inom 5 dagar "väntar in tex barnbidrag el,lön inga problem men meddela mig det"*Ej retur.Ha en fin dag!

Objektsnr 627626755

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 09:25

Criminal minds - Säsong 1 Dvd film

Pris

25 kr
Annonsen är avslutad

btorp502

björketorp, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 120 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?