Beskrivning

Handling
Den 13-åriga ensamvargen Adam ger sig ut på ett strapatsfyllt äventyr för att lösa mysteriet med sin försvunna pappa. Det tar inte lång tid innan han upptäcker att hans pappa inte är någon annan än den legendariske Bigfoot, som har gömt sig i vildmarken i åratal för att skydda sig själv och sin familj från HairCo, ett jätteföretag som vill göra vetenskapliga experiment med Bigfoots speciella DNA. När Adam återförenats med sin pappa inser han att även han har begåvats med superkrafter som överträffar hans vildaste fantasier. Men HariCo är dem snart hack i häl. Adams fotspår i skogen leder dem rakt mot Bigfoots gömställe...
-=:¤:=-

Skiva och fodral i nyskick.

Köp mer, spara mer

Samfrakt erbjuds. Önskar du köpa något mer, hör av dig så snart annonsen/auktionen upphör, så jag vet att betalning kan dröja.

Bjud endast om du kan slutföra köpet. Betalning ska göras inom 5 dagar. Skickas med PostNord. Jag packar noggrant och tar inget ansvar för ombudets/transportbolagets hantering av försändelsen. Viss färgskillnad kan förekomma mellan foto och produkt i verkligheten. Retur godtages ej.

Är du nöjd med affären, lämna gärna positivt omdöme, då får du likadant tillbaka.

Sökord: familjefilm äventyr komedi

Objektnr 632762467

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 19:17

Bigfoot Junior DVD - som NY

Utropspris

|0 Bud

9 kr

Slutar om

Nexum

Åsa, Sverige

5.0

Nexum

Verifierad

Toppsäljare

411 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?