Beskrivning

Beskrivning:
DVD-film/filmer enligt rubrik och bilder. Om inget annat anges är filmen i fint skick, för mer detaljerad uppskattning av objektet vänligen se bilderna.

Skulle skivan/skivorna ha betydande synliga repor eller fodral som är i dåligt skick beskrivs det här: Ingen anmärkning.

Synopsis:
" Bara Stefan & Christer bara " är namnet på 1997 års succéshow. Här har Stefan & Christer gått tillbaka till sitt ursprung. En scen, två gitarrer, galna historier och en och annan rolig låt. Dessutom bejublade gästframträdanden av kultfigurerna Birger & Olvert.

Betalning, frakt & avhämtning:

Betala varan så fort du kan (dock max 3 dagar) efter vunnen auktion. Majoriteten av våra auktioner har sluttid fredagar och vi packar och postar över helgen.
För avhämtning så hämtas varan inom 7 dagar från auktionens slut.
Upphämtningsbutiken på Gasverksvägen 10 1 Nyköping, se www.upphamtning.se för aktuella öppettider.

Packning & fraktpris:

1-4 enkel DVD-filmer skickas spårbart till brevlåda för 51 kr - vi samfraktar!
Standard packmaterial för 1-4 DVD-filmer är staplade. Bubbelplast mellan filmerna och skickas sedan i en vattentät postpåse (max 7cm hög). Önskar du tåligare emballage så löser vi det men vi kan behöva gå upp i fraktkostnad om paketet blir större. Kontakta oss!

I första hand försöker vi återanvända packmaterial. Högsta prioritet är dock att säkerställa så ditt packet kommer fram tryggt och säkert så vi är alltid noga med hur vi packar våra varor.

Gorillans återbruksbonus:

För varje 100 kronor du handlar för får du en gorillastämpel. Fem stämplar ger dig 50 kr rabatt i vår butik i Nyköping. Återbruksbonusen skickas med varan och kan endast användas på plats i butiken, tyvärr inte genom Tradera-betalning.

Välgörenhet:

Vi donerar alltid 1 kr per köp till Barncancerfonden och stöttar lokala projekt Södermanland.

Allmän produktinformation:

Begagnade varor säljs i befintligt skick, baserat på bilder och beskrivningar.
Inspektion av våra auktioner är möjligt i butiken under våra öppettider.
Vid frågor är du dygnet runt välkommen att skicka frågor om auktionerna!

Återköp, bytesrätt & fraktskador:

Inga återköp eller byten erbjuds för produkter vi säljer genom Tradera för tillfället. Inspektera därför gärna varan i butiken före budgivning om du känner dig osäker vad du budar på. Vid skador från frakten, ber vi dig att kontakta fraktbolaget i första hand.

Kontakt:

Kontakta oss via Tradera-chatten, e-post till hej@upphamtning.se eller välkommen in till vår butik för personlig service.

Objektsnr 630952994

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 07:39

DVD, Bara Stefan & Krister bara (1997)

Utropspris

|0 Bud

25 kr

Slutar om

UpphämtningSE

Nyköping, Sverige

5.0

UpphämtningSE

Företag

67 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?