Beskrivning

Viktig produktinformation

Detta begagnade spel är komplett med skiva och fodral om ingenting annat anges, manual ingår i de fall där en manual från början medföljde från tillverkaren. Skivan är helt eller nästintill helt repfri och slipad av oss om det behövdes, och produktbilden motsvarar den faktiska produkten. Alla våra produkter är alltid av nordisk eller europeisk version, om inget annat anges. Alla våra begagnade spel har alltid minst 6 månaders garanti. För detaljerad information om produktens slitage vänligen kontakta oss.

New Super Mario Bros U

Ett helt nytt Mario-spel i både HD och 2D som är anpassat för både gamers och nybörjare!

It's a Mii, Mario!
Du kan aldrig gissa vad som hänt i Svampriket den här gången... Bowser och hans underhuggare har tagit över Prinsessan Peach slott igen! Nu är det dags för Mario, Luigi, Toad och - för första gången - din Mii-figur att ta er tillbaka till slottet och rädda söta Peach. New Super Mario Bros. U är en helt ny del i den omåttligt populära New Super Mario Bros.-serien med nya banor, nya power-ups och nya spelsätt.

Nyheter
Den helt nya förmågan Flying Squirrel Mario låter dig sväva långsamt genom luften, men även klamra dig fast på väggar och utföra dubbelhopp. Precis som i Super Mario World finns det olikfärgade Yoshis med olika förmågor, vissa låter dig stiga till väders medan andra blåser bubblor som fulingarna fastnar i. Och precis som i Super Mario World finns det en, enorm världskarta istället för flera separata världar som är avskurna från varandra. Gissa om det finns många hemligheter att hitta...

Tack vare HD-upplösningen är det lätt att känna igen karaktären man spelar som, även när kameran zoomar ut för att ge en bättre överblick.

Boost Mode har precis som mynt två sidor
Den spelare som använder Wii U GamePad kan placera ut tillfälliga plattformar åt de andra spelarna för att på så sätt underlätta (eller sabotera!) framfarten. Plattformarna kan förstås dels användas för att landa eller hoppa på, men även som extra väggar för vägghopp. Använder du Wii U GamePad kan du även slå till fiender genom att peka på dem samt manipulera andra saker i spelmiljön.

Du kan spela New Super Mario Bros. U med bara en Wii Remote om du vill, men Wii U GamePad fungerar förstås också. Dock krävs Wii Remote-handkontroller i flerspelarläget.

När Wii U GamePad används för att placera ut plattformar kallas det för Boost Mode. Det är alltid upp till spelaren med Wii U GamePad om han vill hjälpa de andra nå nya rekord eller dumpa dem i närmaste träsk!

Boost Rush
Även om New Super Mario Bros. U är ett underbart spel som alla i familjen kan ha roligt med finns det särskilda utmaningar för erfarna gamers också. I Boost Rush scrollar skärmen automatiskt framåt och ju fler mynt du samlar, desto snabbare rör sig skärmen! Det lönar sig förstås att samla så många mynt du bara kan och ta dig i mål snabbt, men det kommer också ställa stora krav på dig som spelare att du kan hantera tempot. Boost Rush är alltså inte samma sak som Boost Mode, men du kan använda Boost Mode i Boost Rush!

Ännu fler utmaningar i Challenge Mode
Utöver det hetsiga Boost Rush finns det flera andra utmaningar för dig som är trött på att använda Boost Mode för att hjälpa lillasyster klara sig helskinnad genom värld 1-1! I Time Attack ska du klara banorna så snabbt som möjligt (speed runs) och i 1-Up Rally måste du studsa på fiender utan att nudda mark och på så sätt samla extraliv. Hur många liv kan du få utifrån de fienderna som finns?

Vinnarskallen vaknar i Coin Battle Mode
Två till fyra spelare delar upp sig i lag eller går sina egna vägar, för att sedan samla så många mynt som bara är möjligt. Även här kan en till spelare med Wii U GamePad hoppa in och aktivera Boost Mode för att påverka händelseförloppet i den riktning han önskar. Kanske vill han hjälpa lillebror att vinna, eller se till att farsan hamnar på en säker sista plats! Som du säkert förstår bör du hålla dig god vän med han som håller i Wii U GamePad...!

Det går självklart att spela utan Boost Mode om man föredrar rent spel!

Coin Edit låter Wii U GamePad-användaren placera ut mynten, vilket gör att ingen spelomgång blir den andra lik.

New Super Luigi Bros U

Helt utan Mario
Nintendos megastjärna skymtas ingenstans i New Super Luigi U, istället är det hans tvillingbror (som ofta får befinna sig i sin brors stora skugga) Luigi som leder täten. Som du ser på spelets omslag så är "Bros." överstruket (kanske av Luigi själv) och Mario syns faktiskt inte till under hela äventyret!

Som New Super Mario Bros. U, fast ändå inte
Den förklaringen blev du klok på, eller hur? Skämt åsido så delar New Super Luigi U grafik och spelkontroll med New Super Mario Bros. U - det här spelet ser alltså likadant ut och du styr det på samma sätt. Den stora, för att inte säga enorma skillnaden är att ALLA BANOR ÄR HELT NYA! Det betyder att även om du redan spelat igenom New Super Mario Bros. U så har du ett helt nytt äventyr med 82 färska banor att se fram emot!

Luigi, Blue Toad, Yellow Toad och Nabbit
Eftersom Mario inte finns med längre har han ersatts av en nygammal karaktär i form av Nabbit. Du kanske minns Nabbit från New Super Mario Bros. U där han stal föremål från Toad-husen och sprang iväg med dem på banorna. Nu h

Objektsnr 620615974

Visningar 138

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

New Super Mario Bros U + New Super Luigi U (USK Logga & Nytt)

Pris

500 kr

SpelochSånt

Norrtälje, Sverige

5.0

SpelochSånt

Företag

Toppsäljare

15 264 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?