Beskrivning

OBS:KISS - Destroyer "Resurrected cd skivan du budar på är ny och inplastat. Dock har själva cd plastasken/jewelcase transportskada i form av sprickor på cd plastaskens/jewelcase framsida o.s.v. därav utgångspriset. dessa cd plastaskar/jewelcase är lätta att byta ut och finns att köpa på Ginza, Clas Ohlsson o.s.v. :OBS

KISS - Destroyer "Resurrected" inkluderar ett vackert 20-sidigt cd booklet med klassiska bilder samt producenten Bob Ezrins berättelse om inspelningen av mästerverket.

Ny Inplastad OOP RARE utgången ur butikernas sortiment.

Kan man förbättra Mona Lisa? Absolut, och detta blir tydligt när man tar del av den nya mixen av detta mästerverk. En kristallklar ljudbild framträder så tydligt att man nästan kan urskilja vilken av bandmedlemmarna som framför vilken stämma i körsången. Gitarrerna har lyfts fram och basen har fått en djup botten, som känns fylligt i bröstet när man njuter av "God Of Thunder" vid rätt volym.

Omslaget är det som refuserades av skivbolaget då de ansåg att det var för våldsamt med en brinnande stad så pass nära i bakgrunden, de krävde även de nya "Destroyer" dräkterna på omslaget.

Destroyer firade 35 år 2011, vilket fick albumets producent Bob Ezrin att ta tag i saken och kontakta Gene och Paul för att skapa något unikt till jubileet. En skattjakt inleddes för att återfinna de ursprungliga 16-kanaliga masterna, vilket lyckades. Med modern studioteknik kunde de b.l.a. isolera virveltrummans slag och lyfta fram dem i mixen samt komprimera dem separat, vilket gjorde dem mer framträdande och mindre förlorade i eko, som de var i den ursprungliga mixen.

KISS Destroyer "Resurrected" är ett oumbärligt tillskott i alla seriösa skivsamlingar.


Se gärna mina andra auktioner mycket musik och film OOP/Rare!

När jag postat din auktionsvinst är det posten eller fraktbolaget som ansvarar att din auktionsvinst kommer fram och är hel

Samfraktar om möjligt om du vinner flera av mina auktioner som går ut samma dag.

Betalningen sker senast 5 dagar efter vunnen auktion. Betalning sker via Traderas integrerade betalsystem. Har du vunnit flera auktioner och vill ha samfrakt (om möjligt) maila mig innan betalning.

OBS: INGEN AVHÄMTNING eller bokning av möte för överlämning allt går igenom posten:OBS

Objektnr 632175013

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 19:28

KISS - Destroyer "Resurrected" Ny Inplastad OOP RARE (Alice Cooper)

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

BaronSamedi

Stockholm, Sverige

5.0

BaronSamedi

Verifierad

Toppsäljare

1 770 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?