Beskrivning

Jag säljer en helt ny, gör det själv monteringssats av dragkrok för bilmodeller Peugeot 208 2012»05/2019 (Halvkombi). Detta är en avtagbar dragkrok och med 13 pooliga elsatsen (detta är den nya varianten av kontakter)

Jag köpte denna i juni 2023 och jag hade inte hunnit att montera på denna, innan jag kraschade bilen. Så nu står denna i förrådet och jag tänkte sälja bort den. Köper man denna från drgkroksexperten (där jag köpte) kostar detta normalt 5618kr och just nu är den rabatterad till 4495kr + frakt.

Jag tänkte mig runt 2800kr och priset går att diskutera i samband med en snabb affär.

Paketet innehåller samtliga delar som krävs för en komplett montering. Det är 5 års garanti på den.

Auto-Hak är ett högkvalitativt dragkroksmärke med ständig teknikutveckling som ledstjärna. Resultatet blir användarvänliga dragkrokar som harmonierar med bilens design, en monterad Auto-Hak-krok är diskret men funktionellt slitstark. Helt enkelt ett pålitligt hjälpmedel under alla väderförhållanden.

Säkerheten är alltid i fokus när nya dragkrokar ska designas, vilket avspeglas i de många priser och certifikat som Auto-Hak tilldelats för sina produkter.

Säkerheten och pålitligheten gör Auto-Hak till det självklara valet för den som söker efter en prisvärd krok med premiumkänsla

13-polig elsats (Gör-Det-Själv)
Den 13-poliga elsatsen har kommit att bli standard på moderna fordon. Ett något dyrare alternativ som är att föredra om man vill dra en nyare husvagn eftersom den ger möjlighet för inkoppling av konstantström. Du kan även köpa till en adapter för att koppla in äldre släp eller husvagn med 7-polig kontakt.

Dragkrok - Peugeot 208 - Avtagbar
Montagematerial (Bultar, brickor m.m.)
Monteringsanvisning

Standardelsats - GDS
Montagematerial (Kablar, kontakter m.m.)
kontakt och styrdon
Canbus anpassad
LED-kompatibel för både bil och släp
Kräver ingen omprogramering av fordonets ECU
Monteringsanvisning

Objektsnr 630368020

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 11:17

NY avtagbar dragkrok till Peugeot 208

Pris

2 000 kr

AndeoX

Borlänge , Sverige

AndeoX

Verifierad

222 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?