Beskrivning

Maxi-Cosi Mobi XP är en bakåtvänd bilstol som är särskilt utformad för barn mellan nio månader och fem år. Det går att spänna fast stolen med bilens säkerhetsbälten. Mobi XP kan lätt fällas bakåt, och har fyra olika lägen för vila eller sömn. Barnets huvud skyddas också av stolens större övre vingar. Eftersom stolen är bred och hög kan den användas under en längre period när barnet växer snabbt. Maxi-Cosi Mobi XP har fått utmärkta resultat i säkerhetstester och ger det lite äldre barnet bästa möjliga skydd.

Den kan lätt ställas in i 4 olika sitt- och ligglägen. Du kan använda bilens eget säkerhetsbälte för att installera bilbarnstolen. Mobi XP har särskilda bälteskrokar som håller undan selen medan du sätter i eller tar ur barnet ur bilbarnstolen. Högt rankad i olika säkerhetsbedömningar erbjuder Mobi XP optimalt skydd för ett lite äldre barn.

Stolen är måttligt använd men i väldigt gott skick, aldrig varit med om några olyckor. Har en perfekt bakre krycka man ställer in längd med och stödjer ner mot golvett för att skydda extra mot impakt. Finns även en extra ögla från toppen av stolen som man kan fästa i den främre stolens nackstöd för att hålla stolen på plats även vertikalt.

Medkommer fästen med öglor för montering mot sätesramen framför. Spegel ingår i gott skick (Ursprungspris 500 kr).

Stolen införskaffades 2020

!OBS! Varan kan endast införskaffas vid avhämtning inom Göteborgsområdet !OBS!

Objektsnr 630630536

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 09:30

Maxi Cosi Mobi XP - Bilbarnstol ca: 9 mån - 5 år med Spegel

Utropspris

|0 Bud

1 000 kr

Slutar om

cpunk

Göteborg, Sverige

4.9

cpunk

Verifierad

Toppsäljare

367 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?