Beskrivning

NextBase 522GW Dash Cam Bilkamera Nyskick med alla medföljande tillbehör, endast testad och sedan nedmonterad. Säljs just nu på Autodoc för 4157kr.

Upptäck Säkerhet och Smart Teknologi med Nextbase Dash Cam 522GW

Den revolutionerande Nextbase 522GW Dash Cam erbjuder inte bara en extra säkerhetsnivå för dina bilresor men också en värld av smarta funktioner direkt vid din fingertopp. Med dess förmåga att spela in i kristallklar 1440p Quad HD-upplösning och ett 140° ultrabredt betraktningsvinkelobjektiv, missar denna bilkamera inget av det som händer på vägen framför dig.

Egenskaper och Fördelar:

  • Kvalitetsinspelning: Filma varje detalj på vägen i 1440p Quad HD-upplösning, perfekt för att dokumentera dina resor eller som bevis vid en olycka.
  • Enkel Användning: Med den 3-tums IPS LCD-pekskärmen och det magnetiska Click & Go-fästsystemet, är denna kamera både lätt att använda och montera.
  • Smart Konnektivitet: Dela omedelbart dina videor eller bilder med vänner, familj, eller försäkringsbolag tack vare inbyggt Wi-Fi och Bluetooth 4.2.
  • Säkerhetsfunktioner: Utöver den vanliga inspelningen har 522GW en inbyggd GPS för exakta positionsdata och en SOS-nödfunktion för att skicka vital information vid en olycka.
  • Nattläge och Parkeringsskydd: Avancerad mörkerseende teknologi och intelligent parkeringsläge erbjuder skydd dygnet runt.
  • Uppkopplad och Kompatibel: Använd Nextbase-appen för att enkelt hantera dina filer och håll dig uppkopplad med MyNextbase Cloud och MyNextbase Connect.
Bilkamera, Dashboardkamera, Dashcam, Körkamera, Förarkamera, Vägkamera, Olyckskamera, inspektionskamera, Övervakningskamera för bil. Kärt barn har många namn men när olyckan är framme är det en ovärderlig investering.

Denna Nextbase 522GW Dash Cam är designad för föraren som värdesätter både säkerhet och teknologi. Med dess intuitiva pekskärm, lättanvända fäste, och ett brett utbud av smarta funktioner, är det mer än bara en bilkamera - det är din följeslagare på vägen. Dessutom, med funktioner som Alexa Built-in, tar du kontroll över din enhet med enkel röststyrning, vilket gör din körupplevelse smidigare och säkrare.

Kör med förtroende och håll dig ansluten med Nextbase 522GW. Oavsett om det gäller att dokumentera en scenisk resa, övervaka din parkerade bil, eller snabbt dela en video efter en incident, har 522GW täckt dig.

I de flesta tester så har NextBase Dashcam slagit sina konkurrenter exempelvis: Garmin, BlackVue, Thinkware, Cobra, Kenwood, Philips, Mio, Yi, Aukey, 70Mai, och så vidare och blivit än av världens mest erkända tillverkare av högkvalitativa bilkameror.

Utrusta din bil med Nextbase 522GW idag och upplev nästa nivå av bilkamera-teknologi.

Objektsnr 629499827

Visningar 174

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 14 apr 22:21

NextBase 522GW Dash Cam Bilkamera Nyskick, nypris: 4157kr

Slutpris

|

1 079 kr

Auktionen är avslutad

johnve vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?