Beskrivning

Bluetoooth Receiver 3.5mm AUX Audio Plug Trådlös

BT Receiver 3.5mm AUX Audio Plug Wireless är den ultimata lösningen för att göra ditt favoritljudsystem eller hörlurar trådlösa. Med den senaste Bluetooth-tekniken ger denna kompakta enhet dig möjlighet att omvandla alla dina trådbundna ljudenheter till trådlösa.

1. Trådlös frihet: Njut av friheten att röra dig fritt med denna Bluetooth-mottagare. Anslut den till din 3,5 mm AUX-ingång på din stereo, bilradio, högtalare, eller hörlurar och strömma trådlöst ljud från din smartphone, surfplatta eller annan Bluetooth-kompatibel enhet.
2. Kraftfull ljudkvalitet: Med stöd för högkvalitativ ljudöverföring säkerställer BT Receiver en kristallklar ljudupplevelse utan kompromisser. Upplev din musik, podcasts och telefonsamtal med exceptionell kvalitet
3. Enkel anslutning: Koppla ihop din BT Receiver med din Bluetooth-enhet med lätthet. Den enkla och snabba parningsprocessen gör det möjligt att ansluta enheten på några sekunder.
4. Lång batteritid: Med ett kraftfullt inbyggd batteri kan du njuta av timmar av trådlös musikuppspelning eller handsfree-samtal innan det är dags att ladda igen. Går även att använda under tiden man laddar.
5. Kompakt och bärbar: BT Receiver är en diskret och kompakt enhet som är enkel att ta med sig överallt. Det gör den perfekt för resor, fester eller vardagsanvändning.
6. Mångsidig Kompatibilitet: Denna BT-mottagare är kompatibel med en mängd olika enheter, inklusive smartphones, surfplattor, datorer, och mycket mer. Den fungerar med alla ljudenheter som har en 3,5 mm AUX-ingång.
7. Inbyggd Mikrofon: Förvandla dina hörlurar till ett trådlöst headset med den inbyggda mikrofonen. Du kan enkelt ta telefonsamtal och använda röstassistent funktioner utan att ta av dig hörlurarna.

Tekniska Specifikationer
Bluetooth 4.2
Räckvidd 10 m
Batteritid Upp till 8 timmars musikspelning
Laddningstid ca 2 timmar
Aux-ingång 3,5 mm
Vikt 21 g

Objektnr 632887759

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 18:34

Bluetoooth Receiver 3.5mm AUX Audio Plug Trådlös

Slutpris

|

45 kr

Auktionen är avslutad

burman9 vann auktionen

InfinitiTech

Jönköping, Sverige

4.8

InfinitiTech

Företag

Toppsäljare

125 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?