Beskrivning

Prutat och klart.
Kostar 2000kr på Prylstaden.
Utrai 2000A Hjälpstartare är bland det bästa du kan ha. klarar upp till 8.0L bensin/6.5l diesel. Kan starta upp en bil upp till 20 gånger på en laddning.
2st Usb uttag så du kan ladda telefonen mm. och inbyggd ficklampa med tre olika lägen. funkar mellan -20°-75+° kommer med en väska och alla tillbehör. kan hämtas i åkersberga, kan också skickas med postnord och blocket paket.
Självklart är den helt ny och Oanvänd.
Bärbar starthjälp med hela 2000A startkraft och 22 000 mAh. Marknadens bästa nödstartare / batteristartare. Den passar alla fordon, bil, båt, MC och husvagn. En sådan här bör finnas i varje bil, det kommer ni uppskatta när bilen vägrar starta p.g.a. batteriet. Ett måste för varje bilresa / roadtrip.

Men det behöver faktiskt inte kosta skjortan att alltid ha säker starthjälp till hands.

En mycket väl behövande produkt att ha med på båten för att slippa bli strandsatt p.g.a. lågt batteri. Använd den även för att ladda upp alla dina enheter som t.ex din bärbara dator, mobiltelefon, surfplatta eller annan uppladdningsbar utrustning.
Den här kombinerade batteristartaren och kraftstationen från Prylstaden är en förvånansvärt behändig och effektiv lösning på problemet.
Trots att den väger mindre än ett kilo och inte är mycket större än två mjölkpaket lagda i bredd, kan den ge ditt strejkande bilbatteri en riktig puff.
Det lilla kraftpaketet har kapacitet att lagra hela 22 000 mAh (milliamperetimmar) vilket är nog för att starta bilen även om ackumulatorn är laddad till bara 20 procent.

Du kan även använda den för att exempelvis ladda din laptop med de medföljande kabelalternativen.
Perfekt alltså för den som har en krånglande bil. Men den här prylen har faktiskt fler nyttiga funktioner än så: du kan till exempel använda den till att ladda dina digitala enheter när de börjar sacka. Det kan till exempel vara den bärbara datorn, mobilen, läsplattan eller musikspelaren. Powerbanken har 18W snabbladdning så att du kan ladda dina enheter snabbt.

Förmodligen har du varit med om att grejorna gått i dvala för att du inte haft tillgång till ström, till exempel under en resa. Det kan både vara förargligt och ställa till en massa problem.
Men den här apparaten fungerar utmärkt som strömbank. Den är alltid redo att ge mobilen eller datorn en ny portion kräm.
För att du ska vara säker på att du har rätt don följer det med en USB-sladd som i ena änden har fyra förgreningar med olika USB-kontakter. Det är bara att välja den som passar din digitala utrustning. För prylar som laddas via elnätet kan du välja mellan åtta olika adaptrar, ett urval som täcker alla tänkbara behov.

Som en extra bonus kan du använda kraftstationen som extra LED-belysning, en funktion som du kommer att uppskatta mycket om du skulle bli stående med en trilskande motor mitt i natten.
Belysningen har tre olika lägen som kan väljas efter behov: fast sken, blixt, blinkande ljus (SOS).

Den kombinerade batteristartaren och kraftstationen levereras med manual och 12 månaders garanti.
När du har tömt aggregatet på ström tar det tre timmar att ladda det på nytt. Enligt tillverkaren håller apparaturen för minst 3000 uppladdningar.

Produktinfo:

Produkt: Bärbar batteristartare och kraftstation
Batterikapacitet: 22 000 mAh
Utgångsspänning för laddning av fordon: 12 volt
Maximal utgångsström: 2000A
Ingångsspänning: CC/CV (Constant Current/Constant Voltage) 512 volt, 2 ampere
Laddningstid: 3 timmar
Livstid: Mer än 3000 laddningar
Arbetstemperatur: -40 till 85 grader celcius
Lägen för LED-belysning: Fast, blixt, blinkande (SOS)
Strömutgångar
Cigguttag: 12V
DC Output: 12-16V, 10A
Typ-C USB: 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A
USB1: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
USB2: 5V/2.4A
Mått: 170x87x47mm
Vikt: 1200 gram
Ingår i paketet: Billaddare, nätadapter, batteriklämma, USB-kontakter, adapterset för bärbara datorer, väska

Objektsnr 627801728

Visningar 140

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 19:35

Helt ny bärbar Hjälpstartare 2000A

Pris

1 295 kr
Annonsen är avslutad

Willex26

åkersberga, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

1 463 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?